Hevivinkki: Bimi-varsiparsakaali tuo lisää vihreyttä listalle

Bimi ei ole mikä tahansa varsiparsakaali. Listasimme kymmenen syytä valita juuri tämä supervihannes osaksi ravintolan annoksia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Unexport S.Coop.

Bimi-varsiparsakaali on herkullinen ja monipuolinen supervihannes, joka tarjoaa ravintoloille lukuisia mahdollisuuksia niin makunsa kuin terveellisyytensä puolesta. Mutta miksi juuri Bimi on fiksu valinta?

1 – Uniikki maku ja monikäyttöisyys

Bimi-varsiparsakaali yhdistää parsakaalin ja kiinalaisen parsakaalin parhaat puolet luoden herkullisen ja mielenkiintoisen maun. Se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kokea uudenlaisia makuja, jotka voivat erottaa ravintolan kilpailijoista.

Bimi sopii moniin erilaisiin ruokiin ja ruokalajeihin. Se toimii mainiosti sekä pääruokien että lisukkeiden osana. Voit tarjota sitä paistettuna, höyrytettynä, grillattuna tai osana raikkaita salaattiannoksia – vain mielikuvitus on rajana. Bimi myös kestää käsittelyä erityisen hyvin menettämättä rakennettaan, väriään tai makuaan.

2 – Superfoodia vihreimmillään

Bimi-varsiparsakaali on täynnä tärkeitä ravintoaineita kuten C- ja K-vitamiineja, kalsiumia, rautaa ja antioksidantteja. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon terveellisiä ruokavalioita arvostaville asiakkaille.

Bimin pitkät, syvän vihreät varret ja vihreä väri tarjoavat visuaalista kontrastia ruokalajiin, mikä tekee annoksesta houkuttelevan ja hienostuneen näköisen. Kuten kaikissa kasviksissa, myös varsiparsakaalissa on paljon kuitua, joka tekee hyvää muun muassa ruoansulatukselle ja pitää nälän loitolla kauemmin.

3 – Kestävä valinta ympäri vuoden

Uusien ja kiinnostavien raaka-aineiden lisääminen valikoimaan voi houkutella uusia asiakkaita ja herättää heidän mielenkiintonsa. Hyödynnä Bimi- varsiparsakaalia kasvattamaan kasvispainotteisten annosten määrää tarjonnassa.

Bimi-varsiparsakaali on kestävä valinta myös ympäristön kannalta. Se vaatii vähemmän vettä ja resursseja kasvaakseen verrattuna moniin muihin vihanneksiin, mikä tekee siitä ekologisesti kestävän vaihtoehdon. Bimi on saatavilla suurimman osan vuodesta, mikä tekee siitä luotettavan, jatkuvasti saatavilla olevan raaka-aineen.

4 – Helppo valmistaa

Bimi on nopea valmistaa ja se on monipuolinen käytössä. Kiireisessä ravintolakeittiössä sen nopea kypsymisaika ja helppo käsittely tekevät siitä kätevän valinnan ruuhka-aikojenkin keskellä. Jopa viisi minuuttia riittää – tai tarjoile se raakana.

Bimin ainutlaatuinen ulkonäkö ja maku inspiroivat luovaa ruoanlaittoa. Kokeile rohkeasti erilaisia valmistustapoja ja -yhdistelmiä. Varsiparsaakaalin kukinto imee myös muita makuja helposti itseensä tehden siitä entistä herkullisemman.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä