Jaamme onnistumisen reseptimme, otathan talteen

Arla Prolla vastuullisuus on lähellä sydäntämme. Tärkeitä meille ovat hyvinvoivat ihmiset ja planeetta. Nämä antavat meille mahdollisuuden vielä monen sukupolven ajan nauttia vastuullisesti puhtaista ja toiminnallisista ammattilaisten raaka-aineista.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Arla Pro

Kuvat

Arla Pro

Olemme sitoutuneet kunnianhimoiseen Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteeseen, mikä tarkoittaa, että toimimme siten, että ilmaston lämpeneminen pysyy alle 1,5 asteessa. Äskettäin yli kaksinkertaistimme oman toimintamme päästöjen vähennystavoitteen vuoteen 2030 mennessä. Science Based Targets -aloite on hyväksynyt tavoitteemme tieteeseen perustuen. Arla Foods on ensimmäinen maailmanlaajuinen meijeri, joka sitoutuu Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteisiin.

Mitä tämä tarkoittaa Sipoon meijerin näkökulmasta? Me olemme tehneet merkittävää työtä parantamalla toimintaamme mm. tuotantotapoihimme, logistisiin ratkaisuihin, energianlähteisiin ja -kulutukseen sekä hävikkiin liittyen. Hyvin tehty, mutta tämä ei kuitenkaan vielä riitä hoitaaksemme oman osuutemme yhteisestä globaalista tavoitteesta. Paikallisen sipoolaisen meijerin teot, opit ja muutokset ovat vielä merkittävämpiä, kun yhdistämme ne Arlan muissa maissa toimivien meijereiden kanssa. Näin teemme merkittävän muutoksen, joka vaikuttaa koko maapalloomme.

Me ruuan ammattilaiset haluamme luoda asiakkaille elämyksiä, makukokemuksia ja taidetta lautasella väriloiston kera. Tarkoitus on saada asiakas palaamaan ja haluamaan kokea hyvä asiakaskokemus uudelleen. Näin meidän tulee ajatella myös vastuullisuudesta. Meidän on rakennettava suunnitelma ja sen ympärille kaikki ne elementit, joilla me onnistumme myös vuonna 2050. Tämän johdosta jaammekin yhden arvokkaimmista Pro-resepteistämme.

ArlaPro Kespro-com-artikkelin-kuvituskuva

Arla Pron perusresepti onnistumiseen


Annoskoko juuri sopivasti, riittoisuus koko maapallolle.

Raaka-aineet:

Planeetta:

  • kestävä maidontuotanto
  • luonnonsuojeleminen
  • hiilineutraalit toiminnot
  • vastuulliset pakkaukset
  • ruokahävikki

Ihmiset:

  • terveys & ravitsemus
  • ruokatottumukset
  • yhteisöjen tukeminen
  • ihmisistä huolehtiminen

Raaka-aineilla on tärkeä osa reseptin onnistumisessa. Koska haluamme jatkossakin valmistaa Sipoossa teille laadukkaita tuotteita, tulee meidän tarkastella asiaa hyvinvoivan maapallon näkökulmasta. Keskitymme vastuulliseen maidontuotantoon, luonnonsuojelemiseen, hiilineutraaleihin toimintoihin, vastuullisiin pakkauksiin sekä ruokahävikkiin. Näin voimme tuottaa ravitsevaa ja kestävää ruokavaliota tukevia tuotteita.

Toisaalta vaikka meillä olisi käsissämme kuinka laadukkaat raaka-aineet hyvänsä, ei se yksinään riitä, vaan tarvitsemme ammattitaitoisia tekijöitä. Me ihmiset olemme kaikista tärkein voimavara, jotta voimme onnistua luomaan unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Siksi meidän tulee huomioida terveys, ravitsemus ja ruokatottumukset sekä tukea yhteisöjä ja huolehtia ihmisistä.

Tämä on meidän perusreseptimme. Perusreseptiä tulee muokata ajan saatossa ja sen tulee muuntautua tieteen, teknologian ja uusien ratkaisuiden mukaan. Perusreseptin muokkaukset auttavat meitä kaikkia pääsemään entistä parempaan lopputulokseen.

Lähde mukaan kehittämään esittelemäämme perusreseptiämme. Jaamme tekojamme, ideoita ja vinkkejä nettisivustollamme arlapro.fi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä