Järjestä kesän tapahtumat vaivattomasti & näyttävästi Dunin tuotteilla

Olipa tapahtuma mikä tahansa; pienet häät, urheilutapahtuma tai isot festarit – kaikkeen löytyy sopivat kertakäyttötuotteet Dunilta.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Duni

Kuvat

Duni

Juhlapäivän näyttävä kattaus vähällä vaivalla

Asiakkaan kokemukseen vaikuttaminen alkaa kauniisti katetusta tilasta. Vaikuttamisen helppoutta on valita laadukkaat liinamateriaalit juuri kyseiseen tilaisuuteen sopiviksi. Jokaiseen teemaan löytyy lautas- ja pöytäliinat Dunin laajasta valikoimasta. Ja kun teema käy ilmi liinoista, ei muuta rekvisiittaakaan juuri tarvita. LED-valaistuksella teet tilasta kutsuvan eritoten pimenevinä kesäiltoina. Suunnittelu alkaa täältä – inspiroidu ja nauti!

Kespro-Duni-2

Helppoutta ja käytännöllisyyttä kaikkiin tapahtumiin, laadusta tinkimättä

Pienet ja kauniit cocktailpalat vaativat arvoisensa esillepanon kävijämäärästä riippumatta. Nopea syöminen festariolosuhteissa taas vaatii hieman erilaisia ominaisuuksia. Olipa tarjoilut sitten pieniä tapaksia ja kuohuvaa tai paellaa ja olutta, mieti aina tarkkaan mistä tuotteet tarjoillaan.

Hyvin osunut valinta on ruokailua helpottava, ei vie huomiota itse ruokatuotteelta tai jopa parhaimmillaan tuo sen esille ihan uudella tavalla. BioPak -valikoiman tuotteet tuovat lisäarvoa tapahtumalle. Mitkä tuotteet sopivat parhaiten teidän tapahtumiin?


Kespro-Duni-3

Kertakäyttötuotteiden käytöstä ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa

Duni Group on jo vuosien ajan pyrkinyt näyttämään tietä ympäristöystävällisten kertakäyttötuotteiden kehityksessä – tuotteiden, jotka ovat paitsi toimivia myös kierrätettäviä, kompostoitavia tai uudelleenkäytettäviä. Lue Dunin kestävän kehityksen hankkeista ja toimenpiteistä.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä