Hevivinkki: Nopeat nappulaperunat pelastavat ravintolan kiireisen arjen – katso käyttöideat!

Ravintolan paras peruna on valmiiksi pesty ja tasakokoinen JEPO nappulaperuna. Se säästää aikaa keittiössä ja valmistaminen on yksinkertaista. Mikä parasta, se sopii moniin ruokavalioihin ja on ilmastoystävällinen valinta. Lue käyttövinkit ja kokeile!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Jepuan Peruna Oy

Kuvat

Jepuan Peruna Oy

JEPO on perunanviljelijöiden omistama yritys, joka keskittyy tuottamaan aidosti ympäristöystävällisiä, matalan hiilijalanjäljen perunatuotteita foodservice-ammattilaisille. Lähellä tuotetut, vastuulliset kypsät ja pestyt perunatuotteet ovat monipuolisen ruokatarjoilun perusta.

Esimerkiksi käyttövalmiista, pestystä nappulaperunasta syntyy helposti ja nopeasti lukematon määrä erilaisia ruokia ja lisäkkeitä. Testaa ainakin nämä kolme tapaa hyödyntää JEPO nappulaperunaa, joka kypsyy nopeasti valmistustavasta riippumatta ja sopii useisiin erikoisruokavalioihin.

1000x1500 JEPO Paahdetut nappulaperunat Paahdetut JEPO nappulaperunat ovat edullinen, maukas ja helppo lisäke.

1 – Paahdetut nappulaperunat tuovat pikaruuan uudelle tasolle

Paahdetut nappulaperunat sopivat tasokkaaksi lisäkkeeksi hampurilaisille, flatbreadeille tai sellaisenaan dippailtaviksi. Paahdetuilla nappulaperunoilla lisäät tekstuuria, makua ja ruokaisuutta myös salaatteihin.

Valmista paahdetut nappulaperunat GN 1/1 -vuoassa kevyesti oliiviöljyssä pyöräytettynä. Hyödynnä maustamisessa esimerkiksi yrttejä ja valkosipulia suolan ja pippurin lisäksi. Paahda perunat 180 asteessa kiertoilmalla kuivapaistolla noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kauniin kullanruskeita.

1500x1000 JEPO nikujaga WEB Täydellinen kylmän päivän liha-perunapata, nikujaga, on erinomainen lounasruoka.

2 – Trendikkäällä lounaalla tarjotaan nikujagaa

JEPO nappulaperuna on oiva valinta myös pataruokiin. Kylmään vuodenaikaan täydellinen lounas syntyy naudanlihasta, perunoista ja kasviksista. Kuulostaa hyvin suomalaiselta, eikö vain? Tuo klassiset kotimaiset raaka-aineet trendikkäästi tähän päivään maustamalla liemi japanilaisittain seesamiöljyllä, mirinillä, soijakastikkeella ja sakella. Näin syntyy japanilainen lohturuoka, nikujaga, joka kirjaimellisesti tarkoittaa lihaa ja perunaa. Katso nikujagan resepti kokonaisuudessaan täältä.

Voit varioida nikujagan erilaisilla vihanneksilla, nuudeleilla ja yrteillä. Myös dashi sopii liemeen antamaan lisämakua. Tarjoile nikujaga sellaisenaan tai keitetyn sushiriisin kanssa.

1500px JEPO Siika ja peruna Tyylikäs annos illalliselle: JEPO nappulaperunaa ja siikaa.

3 – Illallisen valttikortti: siikaa ja nappulaperunaa

Peruna on keittiön moniottelija. JEPO nappulaperuna ei häpeile hienoimmissakaan annoksissa ja on siksi täydellinen valinta myös tyylikkäisiin annoksiin: tarjoile keitettyä nappulaperunaa esimerkiksi rapeaksi paistetun siikafileen seurana. Kotimainen, vastuullinen villikala on täydellinen pari lähellä tuotetulle JEPO-perunalle.

Inspiroidu ja katso lisää reseptejä JEPO-perunoita hyödyntäen! JEPO nappulaperuna on kausituote, jonka saatavuuteen vaikuttavat muun muassa kasvuolosuhteet ja vuodenaika. Korvaa se tarvittaessa kypsillä, kuorellisilla JEPO-perunatuotteilla. Kypsät tuotteet ovat muutenkin hyvä vaihtoehto nopeuttamaan työtä ja korvaamaan käsipareja ravintolan keittiössä.

Kiinnostuitko? Kokeile JEPO nappulaperunaa:

Lue lisää:

JEPO nappulaperuna tuotekuvaMe Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä