Kespron Kotkan noutotukku muuttaa uusiin tiloihin Jumalniementielle

Kespron Kotkan noutotukulle remontoidaan parhaillaan uusia tiloja osoitteeseen Jumalniementie 2. Uuden tukun rakentamisessa hyödynnetään vahvasti kotkalaista rakennusosaamista. Uuden tukun arvioitu valmistumis- ja avauspäivä on 23.4.2020.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

"Uuden tukun rakentamisessa on haluttu hyödyntää paikallista osaamista. Pääurakoitsija toimii kotkalainen rakennuttajapalvelu Pikkarainen Oy. Rakentamisen alihankkijoina käytetään Suomeen rekisteröityjä yrityksiä", kertoo Kespron aluejohtaja Tommi Nuutinen.

Uudet tukun tilat mahdollistavat tuotteiden paremman sijoittelun myymälään. Tukun tuoretuotteille tarkoitetut kylmäsäilytystilat kasvavat vanhaan verrattuna. Lisäksi kylmäsäilytystilat muutetaan energiatehokkaimmiksi. Uudet tilat helpottavat myös henkilökunnan työskentelyä.

"Kotkan tukkuun on valtatieltä E18 lyhyt matka, jolloin myös Loviisan ja Haminan suunnasta tulevien asiakkaiden on helppo asioida meillä. Sijainti on keskeisellä paikalla muiden asiakkaidemme yritystoimintaa palvelevien liikkeiden yhteydessä. Saman kadun varressa sijaitsee mm. Onninen, K-Rauta ja K-Citymarket", jatkaa Nuutinen.

Kespron Kotkan tukussa työskentelee sesongista riippuen noin 10 henkilöä. Uuden tukun aukioloajat tulevat olemaan ma-pe 7:00-17:00 ja la 7:00-12:00. Sunnuntaisin tukku on kiinni.

Tukun varastossa heti saatavilla oleva valikoima säilyy entisellään. Asiakkaiden saataville lisätään usean tuhannen tuotteen tilausvalikoima, jolloin tukusta saatavilla olevien tuotteiden lukumäärä kasvaa oleellisesti. Uuteen tukkuun remontoidaan myös ajanmukainen maistatuspiste, jossa tarjotaan asiakkaille ideoita oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Kespron Kotkan uusi noutotukku: Jumalniementie 2, 48600 Kotka.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä