Kohti parempia valintoja

Kespron blogissa Katariina Tolvanen: ”Vastuullisuusteot eivät ole vain tekoja vaan lupauksia, jotka takaavat sen, että meillä ja seuraavilla sukupolvilla olisi kestävämpi tulevaisuus."

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Feelia

Kuvat

Kespro & Feelia

Moni ruoka-alan ammattilainen varmasti pohtii tänäkin keväänä, kuinka saada buustia liiketoimintaan murrosaikana sekä samalla vähentää hävikkiä ja toimia vastuullisesti? Tulevaisuusajattelulla voidaan yrittää ennakoida ja rakentaa mahdollisia tulevaisuuden ratkaisuja sekä kuvia. Ravintola-alalla kärsittiin 2 vuoden ajan koronapandemian sulkutoimista, mutta silloinkin osattiin tunnistaa toivoa tuovat ratkaisut. Maailmantilanteen aiheuttaman energiakriisin ja tuotantokustannusten vuoksi joudutaan jälleen miettimään uusia strategioita.

Feelia Foodservice tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä palveluita, jotka tukevat asiakkaiden laitevalikoimaa, liikeideaa, hintatasoa ja asiakkuuksia. Feelia Foodservicen palveluratkaisun avulla saat helpotusta arkeen kustannustehokkaalla tavalla. Tarjoa asiakkaille uusia elämyksiä, ja muovaa tutusta ja turvallisesta ruuasta modernimpaa. Feelia Foodservicen valikoimasta löydät suomalaiseen makuun maistuvia perinneruokia kuin makuja maailmalta, suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Feelia Foodservicen ratkaisussa yhdistyy tehokkuus ja kannattavuus. Tuotteet säilyvät yli ruokalistakierron, jolloin kallista ja kuluttavaa hävikkiä ei pääse syntymään.

Vastuullisuus ei ole vain lupaus, se on tekoja ja valintoja. Kallistuvien hintojen vuoksi huolenaiheita ovat kotimaisen ruuantuotannon säilyminen, työpaikkojen säilyminen Suomessa ja lähituottajien menestyminen (Kespro.com, 2022). Hankkimalla tuotteita kotimaasta tuet suomalaista tuottajaa ja työtä. Vastuullisuus toteutuu ihmisten päätösten kautta.

Feelia Foodservicen neljä vastuullisuusteemaa ovat yhteiskunta ja talous, tuotteet, ihmiset ja ympäristö. Teemme pitkäjänteistä työtä saavuttaaksemme asettamamme tavoitteet, kuten olla hiilineutraali yritys viimeistään vuonna 2035.

Vaikka ajassa, jota nyt elämme, on monia kysymysmerkkejä – voimme silti todeta, että suomalaisilta toimijoilta löytyy tarvittavaa asennetta tarjota maailman puhtainta ruokaa nyt ja jatkossa.

Feelia blogi Tolvanen Katariina Tolvanen, markkinointipäällikkö, Feelia Foodservice

Kirjoittajasta

Kirjoittaja toimii foodservice-markkinassa toimivan Feelia Oy:n markkinointipäällikkönä. Feelia Foodservice panostaa vuonna 2023 päästövähennyksien tekemiseen: energiansäästöön, hävikin estämiseen ja kierrätyksen tehostamiseen.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä