Koko juomakattaus ammattitaidolla Juomatukku Kesprosta

Juomatukku Kesprosta saat koko juomakattauksen liiketoimintasi tarpeisiin! Valikoima rakentuu asiakaslähtöisesti yhteistyössä kattavan kumppaniverkoston kanssa. Monipuolisesta valikoimasta löydät oikeat juomaratkaisut juuri sinun liikeideallesi.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespron juomatuoteryhmät löytyvät nyt kätevästi Juomatukku Kespro -tunnuksen alta. Kespronet-tilauskanavassa ja osoitteessa kespro.com/juomatukku valikoimat ja juomasisällöt ovat koottuna omille sivuilleen, jotta tarjoamamme juomakattaus on helposti tutustuttavissa.

Laaja valikoima monien toimittajien tuotteita, kaikki samassa kuljetuksessa

Tiesitkö, että Juomatukku Kespron laaja valikoima pitää sisällään Kespron oman maahantuonnin sekä yli 120 muun kotimaisen tavarantoimittajan tuotteet? Juomatukku Kespron valikoimassa on huikea kattaus viinejä, väkeviä alkoholijuomia sekä monipuolisesti kotimaisia ja ulkomaisia oluita, siidereitä ja muita mietoja alkoholijuomia. Lisäksi Juomatukku Kesprosta saat vedet, virvoitusjuomat, kahvit, teet, kaakaot sekä mehut. Valitessasi Kespron juomatoimittajaksesi, saat monen toimittajan ja maahantuojan juomia samassa kuljetuksessa – vaivatonta ja vastuullista!

Juomatukku Kespro juomat logo

Viinit ja väkevät yli 30 maahantuojalta

”Me Juomatukku Kesprossa teemme tiivistä yhteistyötä yli 30 kotimaisen alkoholimaahantuojan kanssa. Hyvän yhteistyön, laajan verkoston ja asiantuntevien ammattilaisten avulla voimme tarjota asiakkaallemme juuri oikeanlaisia juomaratkaisuja”, kertoo Juomatukku Kespron tuotepäällikkö Vesa Kaukjärvi. Lisäksi Kespron oman maahantuonnin avulla Juomatukku pystyy tarjoamaan erottuvia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. "Viinivalikoima on laaja ja ulottuu seurusteluviineistä hienostuneimpiin ruokaviineihin”, jatkaa Janne Härkönen, toinen Juomatukku Kespron viineistä vastaava tuotepäällikkö. Maahantuontiprosessissa uudet tuottajat ja tuotteet etsitään tarkoin kriteerein, viineissä painotetaan vastuullisia valintoja muun muassa vegaani- ja luomutuottein.

Astiatukku terassikausi ja kahvila-172 1500x1000

Jatkuvasti kehittyvä mietojen alkoholijuomien valikoima

”Kespro tarjoaa erittäin laajan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia oluita, siidereitä ja muita mietoja alkoholijuomia. Valikoimissamme on tällä hetkellä edustettuna lähes 30 kotimaista pienpanimoa ja noin 300 erilaista erikois- ja pienpanimo-olutta”, vinkkaa oluista vastaava tuotepäällikkö Betty Mwiinga. Mietojen alkoholijuomien valikoimaa kehitetään myös jatkuvasti asiakastarpeiden mukaan. Uutuuksia tuodaan säännöllisesti ja kausituotteet ovat tarjolla sesongeittain.

Juomatukku Kespro vichy Vain-Kesprosta-vedet-022

Juomatukku Kesprosta myös alkoholittomat juomat

”Emme ole vain alkoholitukku, vaan tarjoamme myös laajan valikoiman alkoholittomia juomia. Valikoimasta löydät kattavasti kahvit, teet, kaakaot, mehut, mehukeitot sekä virvoitusjuomat ja vedet. Voit valita juomiemme joukosta sekä tutut tuotteet että uusimmat uutuudet herättämään asiakkaasi mielenkiinnon”, Milja Pipinen, kuumista juomista ja mehuista vastaava tuotepäällikkö kertoo.

Juomatukku Kespro juomatiimi 2022 Juomatukku Kespron asiantuntijat Betty Mwiinga (vasemmalla), Vesa Kaukjärvi, Milja Pipinen, Janne Härkönen ja Ruut Laakso.

Asiantuntijat auttavat ravintolaa menestymään

Juomatukku Kespron asiantuntijat tekevä töitä tarjotakseen parhaan mahdollisen juomavalikoiman ja auttaakseen asiakasta menestymään erilaisten juomaratkaisujen avulla. Tuotteiden lisäksi tarjoamme myös palvelua asiakkaille mahdollisimman monipuolisesti. Tiimi on mukana toteuttamassa muun muassa tasting-tilaisuuksia asiakkaille sekä Kespron henkilökunnalle. Tiivis yhteistyö Kespron myynnin kanssa tuo asiakkaan toiveet ja terveiset juoma-asiantuntijoille. Ota yhteyttä juoma-asioissa omaan yhteyshenkilöösi Kespron myynnissä. Yhdessä löydämme parhaat, liikeideaasi sopivat juomaratkaisut!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä