Laadukkaita ratkaisuja keittiövälineisiin ja esillepanoon

Keittiötyöskentelyn perusta on laadukkaissa työvälineissä.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Dayton, Mastermark Brands ja Solotop

Kuvat

Dayton, Mastermark Brands ja Solotop

Ravintolan keittiössä toimivat, tehokkaat ja ergonomiset työvälineet ovat hyvän lopputuloksen ja työskentelyn perusta. Salin puolella kauniit esillepanoastiat toimivat katseenvangitsijoina ja lisäksi niiden on kestettävä kovaa kulutusta ja helpotettava ravintolan arkea. Kokosimme muutamia vinkkejä tarjoiluastioista ja keittiötyövälineistä.

Hyvä veitsi on kokin tärkein työväline

Victorinoxin keittiöveitset valmistetaan Sveitsissä erittäin korkealaatuisesta molybdeeni-vanadiiniteräksestä. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitset eivät myöskään tylsy nopeasti, vaan pitävät teränsä pitkään. Terä on aina samaa huippulaadukasta materiaalia, oli kyseessä sitten edullinen kuorimaveitsi tai arvokkaampi puukahvainen kokkiveitsi. Laatu on kunnia-asia, josta ei tingitä koskaan. Ammattilaisten keskuudessa Victorinox tunnetaankin poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

On suosikki joko klassinen puukahva tai synteettinen Fibrox, Victorinoxin laajasta valikoimasta löytyy kestävä, ergonominen ja tehokas veitsi, joka sopii täydellisesti tarkoitukseensa. Ammattikokki tarvitsee sujuvaan ja turvalliseen työskentelyyn ainakin kokkiveitsen, sahalaitaisen leipäveitsen, filetin ja riittävän määrän erilaisia pikkuveitsiä esimerkiksi kuorimiseen.

Victorinox Santoku

Victorinox on vastuullisuuden edelläkävijä, joka aloitti työn energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän tuotannon eteen jo 1970-luvulla. Tuotannossa ei esimerkiksi synny lainkaan metallijätettä ja kaikki teräksen käsittelystä syntyvä hukkalämpökin otetaan talteen. Sillä lämmitetään paitsi tehtaan käyttövesi ja toimistotilat, myös n. 120 asuntoa tehtaan ympärillä. Tuotannon tarvitsema sähkö tuotetaan vesivoimalla ja aurinkopaneelien energiantuotanto vastaa 135 kotitalouden vuotuista energiankulutusta.

Katso tuotteet:


Kestäviä ja kauniita esillepanoastioita

Astioiden merkitys ruokapöydän visuaalisuuteen ja houkuttelevaan ilmeeseen on suuri ja kauniisti katettu pöytä onkin ruokailijalle ensimmäinen viesti herkullisuudesta. Laadukkaiden tuotteiden, herkullisten makujen ja tuoksujen sekä puhtaan ympäristön ohella näyttävä esillepano luo täydellisen ruokailukokemuksen.

Erilaiset tarjoiluastiat tuovat esillepanoon persoonallisuutta. Huolellisesti mietittyyn kokonaisuuteen kuuluu eri värisiä ja muotoisia astioita, jotka on aseteltu harmonisesti yhteen. Kerroksellisuus ja eri korkeudelle asettuvat tarjoiluastiat tuovat runsautta, näyttävyyttä ja säästävät samalla myös tilaa.

Dalebrook Pigment Noir -sarjan kulhot ovat tyyliltään moderneja esillepanoastioita, joiden ilme jäljittelee käsintehdyn keramiikan muotoja. Tyylikkään mustissa tarjoiluastioissa ruoan väri pääsee hienosti esille, ja ne sopivat monenlaiseen buffet-pöytään joko sellaisenaan tai kulhotelineiden avulla eri tasoille aseteltuna. Pigment Noir -sarjan astiat ovat materiaaliltaan kestävää melamiinia.

Solotop Dalebrook Pigment 1

Dalebrook tarjotinlevyt ovat niin ikään monipuolisia melamiiniastioita esillepanokäyttöön, mutta ne soveltuvat myös alustaksi valmiille annoksille. Levyn pinta on kauniin eläväinen ja muistuttaa liuskekiveä.

Sekä Dalebrook Pigment Noir -sarjan kulhoja että tarjotinlevyjä on saatavilla useammassa eri koossa. Tuotteet ovat konepesun kestäviä.

Katso tuotteet:


Laadukkaita laitteita tehostamaan keittiön toimintaa

Kokin veitsisetin tulee olla kunnossa ja sama pätee myös muihin keittiötyövälineisiin. Esimerkiksi tehokkaat ja kestävät blenderit sekä tarkat ammattikäyttöön soveltuvat vaa’at nopeuttavat ja helpottavat keittiössä työskentelyä.

Ammattikäyttöön tarkoitetun blenderin moottori jaksaa sekoittaa raskaimmatkin soseet. Blendtecin patentoitu kestävä moottori pysyy viileänä käytössä, mikä antaa koneelle pidemmän elinkaaren. Teräteknologiansa ansiosta Blendtecin terät ovat vahvempia ja turvallisempia kuin perinteiset terät, mikä takaa parhaan käyttökokemuksen. Ohjelmisto on täysin räätälöitävissä – yhtä monta mahdollisuutta kuin on kokkejakin! Blendtecillä onnistuu helposti humuksen, keittojen, vaahtojen, tahnojen, smoothien, jäätelön ja frappén teko.

Dayton Blendtec

Katso tuotteet:

Vinkki!

Annostele päivän smootie tai mehu kierrätettävästä PET-muovista valmistettuun korkilliseen pulloon ja täydennä esimerkiksi vitriinin take away -tarjontaa. Pullo on tuttu Zumex-tuoremehupuristimien yhteydestä kauppojen hevi-osastoilla.

Muista myös!

Tarkka elintarvikevaaka on jokaisen ravintola- ja suurtalouskeittiön ehdoton apuväline ruoanvalmistukseen ja hävikin hallintaan. Tutustu näihin Soehnlen siirrettäviin, rungoltaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittiö- ja yleisvaakoihin.

Katso tuotteet:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä