Lisää kalaruokia suomalaisiin ruokapöytiin

K-Ryhmä listasi vuoden 2023 ruokailmiöt, jossa kerrottiin top 10 -lista asioista, joita suomalaisten sanovat ostavansa ensi vuonna. 40 % vastauksista ilmoitti ostavansa ruokapöytäänsä enemmän kalaa (Ruokailmiöt 2023 -tutkimus, 2022).

Julkaistu

Teksti

Feelia

Kuvat

Feelia

Kaupallinen yhteistyö

Feelia

Kaikille maistuvaa kalaruokaa

Ruokailutottumuksilla halutaan lisätä hyvinvointia. Kala on terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Lisäksi kalaa on helppo nauttia monessa eri muodossa. Kalan lisääminen ruokavalioon on tullut perustelluksi, sillä kala sisältää paljon D-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja. Kulkiessamme kohti hiilineutraalia Suomea tulee päivittäisten kala- ja kasvisruokien määrää kasvattaa. Suomesta saatavat muikku ja silakka ovatkin miltei luonnon omaa superfoodia!

Feelia kalapullat kattaus

Kuinka kannustaa nuoremmatkin syöjät nauttimaan kalasta?

Tarjoa lounaalla vaihtoehtoja, kuten kalapyöryköitä tai pihvejä. Lempeän makuiset tuotteet ovat terveellinen lisä arkiruokavalioon. Kalatuotteet voidaan tarjoilla keitinperunoiden tai muusin kera, sekä kylmien tai lämpimien kastikkeiden kanssa. Nopeaa ja helppoa!

Feelian valikoimasta löytyy herkullisia kalatuotteita, kuten suosittu Feelia Lohikeitto- ja kahden kalan keittoaines, Feelia Lohikiusaus- ja vuoka, Feelia Silakkalaatikko sekä Feelia Juustomestarin lohi.

Feelia kalapihvit

Vastuullista kalaa

Yhä nuoremmat ovat tarkempia siitä, millaista ruokaa lautaselleen valitsevat. Vastuullisesta kalastuksesta ja kalasta halutaan olla jatkuvasti tietoisempia. MSC-sertifikaatti lupaa, että kala on pyydetty ekologisesti kestävällä tavalla.

Lähteet: K-ryhmän trendikatsaus 2023: Nyt nousussa kekseliäisyys – niksikkäät ratkaisut ohjaavat suomalaisten ruoka-arkea (luettu 2.1.2023)


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä