Valmiit kalatuotteet lounaalle

Menu-sarja tarjoaa lounaalle kymmeniä erilaisia, kypsennystä tai kuumennusta vaille valmiita kalatuotteita. Yksi uusimmista on perinteinen kalapuikko gluteenittomana ja MSC-sertifioituna.

Julkaistu

Menu-valikoimassa on mistä valita: kypsät ja paistovalmiit kalapalat, -puikot, -rullat ja -pihvit, pikkukalat, kypsät lohifileet, savustetut kuutiot ja annospalat, murekkeet ja pyörykät. Sopivat kalaraaka-aineet löytyvät jokaiseen keittiöön, ja Kespron jatkuvasti kehittyvästä kalatuotteiden tarjonnasta riittää vaihtoehtoja myös ruokalistoja uusittaessa.

Kespron kalalinjausta noudattaen yksikään valikoiman kalatuotteista ei löydy WWF:n kalaoppaan punaiselta listalta. Sen sijaan yhä useampi on MSC-merkitty, mikä tarkoittaa kansainvälisten, kestävän kalastuksen ehtojen täyttymistä.

Sydänystävän mureke

Lounaan pääraaka-aineeksi suunniteltu Menu Kypsä kalamureke helpottaa valmiiksi viipaloituna ravintolan katehallintaa. Kermalla kuohkeutettu, laktoositon ja gluteeniton uutuus on sydänmerkitty tuote, jonka pääraaka-aine on suomalainen kirjolohi. Kuumenna mureke sulattamatta kiertoilmauunissa ja tarjoa esimerkiksi Menu Valkoviinikastikkeen kanssa.

Lohiburgerit

Fast food -annosten herkullinen uutuusraaka-aine on rouheaksi leikatusta lohi-massasta valmistettu korkea-laatuinen Menu Lohiburgerpihvi. Lisää luonteikas viipale Menu Pepperjack -sulatejuustoa kuuman pariloidun pihvin päälle ja viimeistele burgerit mummonkurkuilla, jotka on maustettu modernisti Menu Chimichurri -tuoreyrttikastikkeella.

Pinaatti-juustorulla

MSC-sertifioidun Menu-kalarullan täytteenä on reilusti pinaattia ja juustoa. Voit kypsentää kevyet vaalealihaiset rullat uunissa sellaisinaan tai höyryllä tai esimerkiksi hauduttamalla ne tomaatti- tai currykastikkeessa. Currykastike syntyy kätevästi Menu Valkoviinikastikkeesta, joka on tuunaamattakin persoonallinen lounaskastike.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä