Valmiit kalatuotteet lounaalle

Menu-sarja tarjoaa lounaalle kymmeniä erilaisia, kypsennystä tai kuumennusta vaille valmiita kalatuotteita. Yksi uusimmista on perinteinen kalapuikko gluteenittomana ja MSC-sertifioituna.

7.11.2017

Julkaistu

Menu-sarja tarjoaa lounaalle kymmeniä erilaisia, kypsennystä tai kuumennusta vaille valmiita kalatuotteita. Yksi uusimmista on perinteinen kalapuikko gluteenittomana ja MSC-sertifioituna.

Menu-valikoimassa on mistä valita: kypsät ja paistovalmiit kalapalat, -puikot, -rullat ja -pihvit, pikkukalat, kypsät lohifileet, savustetut kuutiot ja annospalat, murekkeet ja pyörykät. Sopivat kalaraaka-aineet löytyvät jokaiseen keittiöön, ja Kespron jatkuvasti kehittyvästä kalatuotteiden tarjonnasta riittää vaihtoehtoja myös ruokalistoja uusittaessa.

Kespron kalalinjausta noudattaen yksikään valikoiman kalatuotteista ei löydy WWF:n kalaoppaan punaiselta listalta. Sen sijaan yhä useampi on MSC-merkitty, mikä tarkoittaa kansainvälisten, kestävän kalastuksen ehtojen täyttymistä.

Sydänystävän mureke

Lounaan pääraaka-aineeksi suunniteltu Menu Kypsä kalamureke helpottaa valmiiksi viipaloituna ravintolan katehallintaa. Kermalla kuohkeutettu, laktoositon ja gluteeniton uutuus on sydänmerkitty tuote, jonka pääraaka-aine on suomalainen kirjolohi. Kuumenna mureke sulattamatta kiertoilmauunissa ja tarjoa esimerkiksi Menu Valkoviinikastikkeen kanssa.

Lohiburgerit

Fast food -annosten herkullinen uutuusraaka-aine on rouheaksi leikatusta lohi-massasta valmistettu korkea-laatuinen Menu Lohiburgerpihvi. Lisää luonteikas viipale Menu Pepperjack -sulatejuustoa kuuman pariloidun pihvin päälle ja viimeistele burgerit mummonkurkuilla, jotka on maustettu modernisti Menu Chimichurri -tuoreyrttikastikkeella.

Pinaatti-juustorulla

MSC-sertifioidun Menu-kalarullan täytteenä on reilusti pinaattia ja juustoa. Voit kypsentää kevyet vaalealihaiset rullat uunissa sellaisinaan tai höyryllä tai esimerkiksi hauduttamalla ne tomaatti- tai currykastikkeessa. Currykastike syntyy kätevästi Menu Valkoviinikastikkeesta, joka on tuunaamattakin persoonallinen lounaskastike.