Monella tapaa vastuullinen Juustoportti

Vastuullisuus on ollut osa Juustoportin tarinaa alusta lähtien, mutta nyt sitä ollaan viemässä uudelle tasolle. Juustoportin tavoitteena on olla Euroopan vastuullisin valmistaja.

Julkaistu

Teksti

Juustoportti

Kuvat

Juustoportti

Paalupaikkaa lähdetään tavoittelemaan tekojen kautta. Eläinten hyvinvointi, ihmisten hyvinvointi ja ilmaston hyvinvointi on mahdollista yhdistää. Ja Juustoportti tekee sen.

Hiilineutraalit maidot

HIILINEUTRAALI MAITO tarjoaa kuluttajalle aidon vaihtoehdon, jolla voi nollata hiilijalanjäljen. Se on vastuullisin maito, jossa yhdistyvät eläinten hyvinvointi, parempi tuottajahinta ja ilmastoneutraalius. Päästökompensoinnissa rahat käytetään ilmastotekoihin, jotka ovat todennettavissa ja jotka parantavat ilmaston ohella paikallisten ihmisten elinolosuhteita. Aina voi tehdä paremmin ja pyrkiä parantamaan jo tehtyä. Oleellisinta on lähteä liikkeelle ja ryhtyä toimeen. Se on Juustoportin viesti. Ilmastokeskusteluun tarvitaan puheen rinnalle tekoja.

Juustoportin hiilineutraalit maidot

Hyvin-tuotesarja

YLPEYDENAIHE on myös Hyvin-tuotesarja, jonka ansiosta suomalaiset syövät miljoona kiloa vähemmän sokeria vuodessa. Kansanterveydelliset vaikutukset ovat merkittävät. Terveellisen ruoankin on oltava hyvää, sillä se jää syömättä, jos maku ei houkuttele. Ainoastaan syöty ruoka on terveellistä ruokaa. Juustoportilla pyritään jatkossakin siihen, että tuotteissa maku on kohdallaan, hinta-laatusuhde hyvä ja hiilijalanjälki pieni. Asioita voi tehdä oikein, mausta tinkimättä.

Juustoportin Hyvin tuoteperhe

Kaurajuomat moniin eri käyttötarkoituksiin

KAURA on todellinen voimavilja. Se on täynnä hyvää energiaa, kuituja ja rasvoja sekä hyvää tekevää beetaglukaania. Juustoportin käyttämät raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja. Kaurajuomien raaka-aineena käytetään suomalaista kauraa ja tuotteet valmistetaan Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla. Kaurajuomat sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Ne maistuvat raikkaalta sellaisenaan, mutta ovat myös erinomaisia pohjia, jos valmistat tuorepuuroa tai smoothieta. Jos taas haluat vain istua alas ja siemailla kahvisi nautinnollisesti, Kaurajuoma Kahville sopii siihen tarkoitukseen täydellisesti. Juustoportin kaurajuomista löydät viisi hyvää vaihtoehtoa.

Juustoportin kaurajuomaperhe

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä