Monipuolinen riista tuo makua arkeen ja juhlaan

Syksy on riistakauden parasta aikaa. Familia Pro kattaa pöydän kauden erityisherkuilla, riistalinnuilla.

Julkaistu

Teksti

PNM - Pan Nordic Meat LTD

Kuvat

PNM - Pan Nordic Meat LTD

Vihreistä nummista ja rehevistä metsästysmaista tunnettu Englanti on maailmankuulu metsästyskulttuuristaan. Familia Pro -pienriistatuotteet tulevat maan hienoimmista maisemista pitkällä kokemuksella: maaseudulta rannikoille ja metsästä erämaa-alueisiin.

Familia Pro -riistavalikoiman pienriistatuotteissa maistuvat luonnon villit maut. Saatavilla on niin kokonaiset patavalmiit linnut kuin fileet: kokeile vaikka kokonaista villisorsaa tai riekon rintafileetä. Riistalinnunliha on vähärasvaisempaa kuin naudan- tai porsaanliha. Villisorsan ja muiden riistalintujen maku on voimakkaampi kuin esimerkiksi tutun broilerin. Muutamilla lintulajeilla lihan väri on tumma. Hienosyisten riistalintujen syvien makujen pariksi sopivat luonnolliset maut, jotka korostavat riistan hienostuneisuutta. Kespron valikoimasta löytyvistä Salsus-liemistä ja demi glaceista keität maukkaat kastikkeet riistalihan seuraksi.

Riistalinnut ovat villinä ammuttuja. Englanninkielinen metsästystermi ’Stalking’ tarkoittaa, että riista on jalan metsästetty eikä metsästyksessä käytetä koirajahteja. Menetelmä on eläimelle stressittömämpi ja lopputuloksena on laadukas premium-lopputuote.

saksanhirvi-annos lautasella

Riistaa aidosti ja kestävästi

Familia Pro -yhteistyökumppani englantilainen Ben Rigby Game on korkealaatuisten riistatuotteiden toimittaja. Perheyritys toimii nykypäivänä samalla aitoudella ja intohimolla kuin se on toiminut vuodesta 1979 asti. Alunperin legendaariseen Lontoon Smithfield Market -lihatukkuun tuotteita toimittanut yritys on tehnyt pitkään töitä laadun ja tuotekehityksen ympärillä ja se näkyy huippulaatuisissa tuotteissa.

Lihan jäljitettävyys on 100 %:sesti taattu ja tuotteet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti FSA-hyväksytyissä tiloissa Maldonissa, Essexissä. Yhdessä metsästys sekä modernit tuotantotilat ja tehokas tuotantoprosessi vaativat toimiakseen alan ammattitaitoisimmat asiantuntijat. Asiantuntijatiimi tekeekin väsymättömästi töitä laadun ylläpitämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Yritys on BRC-sertifioitu.

Familia Pro -valikoimasta löydät useita erilaisia riistatuotteita hirvikäristyksestä pienriistalinnuista aina saksanhirveen, villisikaan ja kenguruun asti.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä