Lihavinkki: Lihaa, joka maistuu laadulle

Norvida tarjoaa parasta mahdollista laatua ja makua lihatuotteissaan. Heillä panostetaan alkuperän jäljitettävyyteen ja vastuullisuuteen, ja he käyttävät ainoastaan parhaita raaka-aineita. Lue neljä syytä valita ravintolaan Norvidan lihatuotteita!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Norvida

Kuvat

Adobe Stock

1 – Tuotteiden takana on tinkimätöntä ammattitaitoa

Norvidan tuotteissa korostuu lihan laatu, mehevyyden säilyttäminen ja herkullinen maku. He jatkavat koko ajan intohimoisesti työtään lihantuotannon parissa ja pyrkivät kehittämään uusia innovaatioita ja vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin. Yrityksen vahva sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen tekee siitä luotettavan kumppanin ammattikeittiöille ja ruokapalvelualalle.

2 – Runsas valikoima vastaa vaativiin toiveisiin

Norvidan valikoima kattaa laajasti erilaisia lihatuotteita, kuten naudan-, sian- ja lampaanlihaa sekä erilaisia jalosteita. Lihatukku Kesprosta löydät laajan valikoiman Norvidan lihatuotteita, jotka sopivat erilaisiin ruokalajeihin ja valmistustapoihin.

Norvidan Stockman's ja Black Aberdeen -tuotelinjat on kehitetty erityisesti vastaamaan vaativien asiakkaiden, kuten korkealuokkaisten hotellien ravintoloiden ja gourmet-ruokapalveluiden, tarpeisiin.

3 – Aberdeen Black ja Stockman’s

Aberdeen Black -tuotelinjan ainutlaatuinen naudanliha tulee Riverina Valleysta Australian Uuden Etelä-Walesin alueelta, jota kutsutaan lempinimellä "Australian ruoka-aitta". Aberdeen Black -tuotelinja tarjoaa valikoidun valikoiman nuorten Hereford- ja Angus-rotuisten härkien ja hiehojen lihaa. Eläimillä on mahdollisuus liikkua vapaasti ja laiduntaa ruohoa 18–24 kuukauden ajan. Tämän jälkeen niiden ruokavalioon lisätään energiaa sisältävää rehua, pääasiassa viljanjyviä, vielä 120 päivän ajan. Tämä valmisteluprosessi takaa lihalle erinomaisen marmoroinnin ja herkullisen maun.

Stockman's-tuotteet edustavat Norvidan tinkimätöntä laatua ja huippuluokan makuelämyksiä. Tuotelinjasta löytyy laaja valikoima erilaisia lihoja ja lihatuotteita, jotka tyydyttävät vaativimpienkin ravintoloiden tarpeet.

Norvidan Aberdeen Black ja Stockman’s -tuotemerkkien lihoissa on erinomainen marmoroituminen, mikä tarkoittaa, että niissä on tasaisesti jakautunutta rasvaa, joka takaa lihan mehevyyden ja herkullisen maun. Tasalaatuinen liha myös maistuu yhtä hyvältä – joka kerta.

4 – Vastuullista lihaa ammattikeittiöille

Norvida panostaa läpinäkyvyyteen ja jäljitettävyyteen. Voit olla varma siitä, että lihatuotteet tulevat vastuullisesti ja kestävästi tuotetuista lähteistä. Norvidan Stockman’s ja Aberdeen Black -tuotemerkkien valikoima tarjoaa mahdollisuuden tarjota ravintolan asiakkaille lihaa, jonka alkuperä on tiedossa ja joka täyttää tiukat laatustandardit.

Kiinnostuitko? Tutustustu Norvidan tuotevalikoimaan Lihatukku Kesprossa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä