Saisiko olla iloa ammattikeittiöön?

Fiblon mietti keittiön ammattilaisten FIBRA-pyyhintäliinat uusiksi. Lue, miten pakkauksilla tuodaan keittiöön sujuvuutta ja väriäkin! Mikä liina sopisi parhaiten sinulle?

Julkaistu

Teksti

Anne Ekberg

Kuvat

Fiblon

Olemme Fiblonilla kuunnelleet keittiöammattilaisia jo 40 vuotta. Tiedämme, että keittiön arki on kovaa hommaa. Päivät ovat pitkiä ja usein työtahti on rivakka. Hygieniasta ei silti saa tinkiä milloinkaan.

Tiedämme myös, että keittiö ei ole laboratorio eikä tuotantolaitos. Siellä tuotetaan unohtumattomia ruokailukokemuksia ja heitetään railakasta herjaa työkaverien kesken.

Meillä on syvä kunnioitus tätä työtä kohtaan. Siksi teimme alun perin FIBRA-liinoillemme pakkaukset, jotka huomaat, joiden kannen voit vaikka täräyttää nyrkillä auki ja joista voit napata arkin vaikka yhdellä kädellä. Meillä on ainoana valmistajana arkitettu pakkaus z-taitolla. Liinan reuna on sopivasti tyrkyllä, ei muuta kuin liina käteen ja pyyhkimään!

Nyt olemme uudistaneet pakkaukset. Emme tehneet sitä vain juhlavuotemme kunniaksi. Käyttäjän on nyt helpompi hahmottaa, mitä materiaalia kukin tuote on ja mihin käyttöön se parhaiten sopii. FIBRA pakkaukset Suunnittelussa olemme aina pyrkineet parhaaseen kompromissiin hygieniavaatimusten ja luonnonvarojen käytön välillä. Tämän voit huomata vaikka FIBRA Basic-liinastamme. Se ei ole tarkoitukseensa tarpeettoman iso, muttei liian pienikään. FIBRA Handy puolestaan sopii pienempänä pakkauksena erityisen hyvin vähän ahtaampiinkin tiloihin. Tiesithän muuten, että kaikki liinamme ovat elintarviketurvallisia ja BIO-liinamme FSC-sertifioituja?

Me kaikki tarvitsemme iloa työhön ja arkeenkin. Hyvällä tuulella ollessaan ihminen tekee työnsä paremmin ja nauttii siitä. Halusimme työn ilon näkyvän uusissa, värikkäissä pakkauksissamme. Niiden kansiläpän voi irrottaa, halutessaan kirjoittaa siihen sanasen ja jättää kannustavina terkkuina työkaverille.

Kuuntelemme keittiöammattilaisia jatkossakin. Kerro toki, mitä mieltä olet uusista pakkauksistamme. Muitakin terveisiä saa laittaa!

Työn iloa,
Anne Ekberg
Brändi- ja viestintäjohtaja
Fiblon
anne.ekberg@fiblon.com

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä