Sakeampia makuja lounaalle ja deliin

Maku on tärkeä kilpailuvaltti lounastarjoilussa ja se korostuu salaattipöydässä. Kylmäsaostavaa tärkkelystä käyttämällä kastikkeissa on mahdollista hyödyntää nekin maut, jotka moni jättää hyödyntämättä.

Julkaistu

Helppokäyttöisellä Menu Kylmäsaostuvalla tärkkelyksellä vedellä jatkettu salaattikastike saa herkullisen, paksumman rakenteen.

Mauttomalla ja hajuttomalla kylmäsuurusteella on mahdollista korostaa itse kastikkeen aromeja, tehdä kastikkeista vähäkalorisempia, vaikuttaa rakenteeseen, torjua hävikkiä sekä korvata kastikkeen arvokkaampia raaka-aineita.

Monista kasviksista ja hedelmistä irtoaa käsiteltäessä maukasta lientä. Kasviksista näin irronneita makuja ei kannata heittää hukkaan, vaan liemet voi käyttää nesteenä salaattikastikkeen valmistuksessa.

menu lehti 1-2022 Sakeampia makuja lounaalle ja deliin 001 Vinkki! Menu Kylmäsaostuva tärkkelys toimii erityisesti valmistettaessa ruokaa suurille asiakasvolyymeille.

Maukas kastikeresepti x 7

Mansikka-mangokastike

Tee näin: Sekoita ainekset.

Currysalaatinkastike

Tee näin: Sekoita ainekset.

Yrttisalaatinkastike

Tee näin: Soseuta pinaatit veteen ja sekoita ainekset keskenään.

Ranskalainen salaatinkastike - hunaja-dijonsalaatinkastike

Tee näin: Soseuta ainekset.

Ranch-salaatinkastike

Tee näin: Soseuta ainekset.

Seesaminsiemen-soijasalaatinkastike

Tee näin: Soseuta ainekset.

Omena-hunajasalaatinkastike

Tee näin: Soseuta ainekset.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä