Parhaat palat pihveihin

Snellman -pihvi on täydellinen ratkaisu, kun haluat tarjota asiakkaillesi kunnon pihvejä - aikaa ja vaivaa säästäen sekä turhia kustannuksia karsien. Hoidettavaksesi jää lopulta vain se tärkein vaihe: pihvin paistaminen.

Julkaistu

Teksti

Snellman

Kuvat

Snellman

Vastuullisuus on kaiken perusta

Vastuullisuus on todellinen megatrendi tänä päivänä, mutta Snellmanille se on ollut luontainen tapa toimia jo vuosien ajan. Snellmanin tuotantoketju on läpinäkyvä: eläinten hyvinvoinnista huolehditaan, ympäristövaikutuksia vähennetään ja koko ketju on dokumentoitu. Kun tarjoilet asiakkaillesi Snellmanin lihaa, voit olla varma, että kaikki on kunnossa.

Perhetilat Snellmanin laadun kantavana voimana

Niin Snellmanin pihveissä kuin kaikissa muissakin tuotteissa käytetään ainoastaan 100% suomalaista lihaa, jonka alkuperä on tiedossa. Tieto lihan alkuperästä on tärkeää myös kuluttajille. Viisihenkinen perhe kävelemässä pellolla, taustalla karjaa Avoimuuteen ja jatkuvaan kehitykseen perustuva yhteistyö kotimaisten perhetilojen kanssa on erityisen tärkeää.
--"Snellmanilla kaikkia tuottajia kohdellaan tasavertaisesti ja meille kerrotaan avoimesti kaikki, mitä meidän on oleellista tietää", toteaa Kalajoella sijaitsevan Koivurannan tilan isäntä Markku Isopahkala.

GMO-vapaus on hyvä osoitus tämän pitkäjänteisen ja päämäärätietoisen yhteistyön tuloksista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Snellmanin perhetilojen eläimiä ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.

Vastuu tuottajista ja heidän hyvinvoinnistaan on ensiarvoisen tärkeää. Snellmanin Kunnon perhetilat ovat merkittävässä roolissa tuotteiden laadun tekijänä ja siksi suurin osa niistä sijaitsee Pohjanmaan alueella, lähellä meitä. Lyhyt välimatka vaikuttaa positiivisesti eläinten kuljetuksiin sekä mahdollistaa tiiviin kanssakäymisen tuottajien kanssa.

Hyvinvoiva eläin on kaikkien etu

Snellmanilla on oma laatuohjelma, Maatilan Parhaat, jonka tarkoituksena on yhdessä perhetilojen ja viranomaisten kanssa parantaa jatkuvasti eläinten hyvinvointia. Kaikki sopimustilat kuuluvat myös kansallisen valvonnan ja laatujärjestelmien piiriin.

Snellmanilla halutaan turvata eläimille hyvät elinolosuhteet. Eläimiä hoidetaan ja kohdellaan tavalla, joka tukee niiden hyvinvointia. Snellman suosittelee perhetiloillaan lehmien pihattoratkaisuja, pehmeää kasvualustaa naudoille, vapaata porsitusta ja tiineytystä emakoille ja riittävää kasvualaa lihasioille.

Eläinten hyvinvointi ja terveys huomioidaan myös lastauksessa, kuljetuksessa ja teurastuksessa – ne tehdään ammattitaidolla ja eläimiä kunnioittavalla tavalla. Snellmanilla eläinten hyvinvointia tutkitaan jatkuvasti esimerkiksi sikatiloillamme toteutettavalla riippumattomalla Welfare Quality® -mittauksella. Porsas Mikä on WQ?
Welfare Quality® on Euroopan Unionin rahoittama projekti, jonka puitteissa on luotu tuotantoeläinten hyvinvointia mittaava järjestelmä. Mittauksien tarkoituksena on kertoa, miten hyvin suomalainen sika voi, arvioidaan sen kunto, käyttäytyminen ja elinympäristö.

Karhun tiimin käsissä syntyy tasalaatuista ja -kokoista pihviä

Snellmanin pihvinleikkaajat ovat ihan oma lajinsa. Pekka Karhun tiimissä työskentelevät Matias ja Magnus leikkaavat ja putsaavat sisäfileepihvit käsin, kymmenien työvuosien tuomalla ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kaarina ja Tomi puolestaan vastaavat siitä, että possun ja naudan ulkofileet puhdistetaan ja leikataan kalvoista huolellisesti käsityönä.

Snellman pihveillä enemmän katetta, vähemmän kiirettä ja hävikkiä

-- "Valmiiksi leikattujen, tasakokoisten pihvien parhaita puolia ammattikeittiössä ovat työajan säästyminen muihin tehtäviin, hävikin ja katteiden helpompi hallinta ja nopeus reagoida yllättäviinkin asiakasvirtoihin", tiivistää Snellman Pro:n Executive Chef Atte Kuuskoski.

Ravintolan talouspuolen hallintaa helpottaa, kun jokainen ostamasi gramma päätyy asiakkaan lautaselle, etkä joudu maksamaan turhasta. Ja koska liha on tuoretta ja pakastamatonta, jopa paistohävikki pienenee, kun nestettä irtoaa vain vähän. Asiakkaidenkaan ei tarvitse tuntea annoskateutta, kun samojen annosten pihvit ovat aina tasalaatuisia ja -kokoisia keskenään.

Helppo paitsi paistaa myös myydä

Tutkimukset vahvistavat Snellmanin saamaa palautetta: kuluttajat arvostavat lihojamme. Tuorelihan osalta Snellman on preferoiduin lihabrändi Suomessa (Lihatuotemerkit 2017 - Kantar TNS Agri).

-- "Kerro rohkeasti asiakkaillesi, että paistat pihvisi Snellmanin lihasta. Kerrot samalla sen ehkä tärkeimmän: käytät keittiössäsi vain parhaita raaka-aineita", kannustaa Snellman Pron Key Account Manager Sari Salo.

Löydät Kespron valikoimasta laajan valikoiman laadukkaita pihvejä sekä Snellman -brändillä että Menu -tuotemerkillä. Kesäksi valikoimaan tulee uutuutena myös Snellman parilakyljys, jossa on reilusti makua.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä