Sympaattisen virkistävä hedelmäteejuoma – My Cup of Tea valloittaa nuoret kuluttajat

Tällä hetkellä ehkä haastavin kohderyhmä, milleniaalit, ovat se kuluttajaryhmä, jota kaikki haluavat kosiskella. Keitä he ovat, mikä heitä kiinnostaa, mitä he ostavat?

Julkaistu

Teksti

Eckes-Granini Finland Oy Ab

Kuvat

Eckes-Granini Finland Oy Ab

Milleniaaleja ovat 1980 – 1998 syntyneet nuoret aikuiset. Globaalisti tehdyn tutkimuksen mukaan he arvostavat elintarvikkeissa seuraavia arvoja; luonnollisuutta, eettisyyttä, aitoja raaka-aineita sekä paikallisesti valmistettua.

Uudet My Cup of Tea -hedelmäteejuomat ovat syntyneet rakkaudesta luontoon. Ihanasti kuplivat uutuudet on valmistettu yli 150 vuoden kerryttämällä ammattitaidolla ja luonnonlahjana saadulla virkeällä kokeilunhalulla. Resepteihin on poimittu reilusti aitoja marjoja ja hedelmiä, raikastavaa teetä -vihreää, matea tai mustaa - ripaus auringossa kasvaneita yrttejä sekä pisara pörriäisten tekemää hunajaa. Sympaattiset juomat on pakattu Suomen Turussa tyylikkäisiin, pantillisiin lasipulloihin. Virkistävien juomien makeus tulee luontaisesti hedelmistä ja marjoista sekä pisarasta hunajaa. My Cup of Tea -makuja on kolme: Sparkling Black Tea Wild Berries & Lavender, Sparkling Green Tea Apple & Jasmine sekä Sparkling Mate Tea Citrus & Lemon balm.

Eckes-Granini - MCOT juomat Nämä Suomessa valmistetut hedelmäteejuomat saatavilla ennakkoon Kesprolta 1.2.2020 alkaen. Lue lisää: www.mycupofteadrink.com

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä