Hyötyä ja ajansäästöä Davigel-tuotteilla

Davigel-tuotteet luovat ravintola-, kahvila- ja kokouselämyksiä. Nopeasti pakastimesta lautaselle saatavat tuotteet ovat näppärä ratkaisu myös silloin, kun aika on kortilla.

Julkaistu

Davigel-tuotteet luovat mieleenpainuvia makuelämyksiä ravintolaan ja kahvilaan. Nopeasti pakastimesta lautaselle saatavat tuotteet ovat näppärä ratkaisu myös silloin, kun aika on kortilla.

Davigel-tuotteet tuovat Keski-Euroopan lautaselle.

Davigel-tuotteilla Kespron asiakkaat saavat konkreettista hyötyä ja ajansäästöä – hävikin vähentämisestä puhumattakaan. Herkulliset täytetyt tuorepastat, macaron- ja minileivoslajitelmat sekä käyttövalmiit kalatuotteet ovatkin saavuttaneet suuren suosion sen jälkeen kun ne keväästä 2017 lähtien ovat olleet Kesprossa myynnissä. Käyttövalmiuden ja hyvän valikoiman lisäksi kiitosta on tullut käyttäjien laatuodotusten täyttämisestä. Sekä suolaiset että makeat herkut ovat löytäneet tiensä vitriineihin, buffet-pöytiin ja kokoustarjoiluihin. Marinoitu, puolikuivattu kirsikkatomaatti oli viime vuonna valikoiman suosituin tuote.

– Tuoteperhe kasvaa jälleen tänä keväänä. Lanseeraamme sarjassa uutuuksia kaksi kertaa vuodessa asiakastarpeiden ja vuodenaikojen teemojen mukaan, Kespron omien merkkien suunnittelupäällikkö Arja-Leena Asikainen kertoo.

Ammattikeittiön arkea helpottamaan

Davigelin tuotteiden käyttäjäkuntaan mahtuu yhtä lailla pieniä kahviloita kuin isoja lounaspaikkojakin. Monipuoliset tuotteet helpottavat ammattikeittiön arkea tarjoamalla vaivattomia, nopeita ja herkullisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

– Davigelin leivonnaiset vakuuttavat niin kokoustarjoilun kuin buffetpöydänkin alku- ja jälkiruokina. Valittavissa on sekä suolaisia että makeita vaihtoehtoja.

Davigel Petit fours -leivonnaisia valkoisella lautasella

Davigel-valikoimaan kuuluu useita juhlavampiakin raaka-aineita, kuten kampasimpukoita ja jättikatkarapuja.

– Otamme valinnoissamme huomioon suomalaisten makumieltymykset. Kasvava joukko asiakkaita haluaa elämyksiä ja on valmis kokeilemaan uusia vaihtoehtoja. Ihmiset myös matkustavat paljon ja haluavat palata makumuistoihin myös kotimaassa.

Joustavat ratkaisut muuttuviin asiakastarpeisiin

Kun hyviä laatutuotteita on pakasteessa käyttövalmiina, on helppo reagoida nopeastikin muuttuviin asiakastarpeisiin. Esimerkiksi harvinaisempien äyriäisten käyttö ei monessa paikassa ole jokapäiväistä. Suomessa ravintolan ei aina ole mahdollista – tai järkevää – pitää kylmiössään tuoreita kampasimpukoita. Pakasteiden käyttö vähentää olennaisesti ravintoloiden ja ammattikeittiöiden hävikkiä.

Kampasimpukoita tummalla kivitarjottimella

– Haluamme tuoda tätä asiakkaan työtä helpottavaa ja aikaa säästävä brändiä tunnetummaksi entistä laajemmin. Davigelin tuotteita on maisteltavana Kespron osastolla Fastfood & Cafe & Ravintola -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa maaliskuun alussa. Näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, Arja-Leena Asikainen suosittelee.

DAVIGEL

Davigel on perinteikäs, yli 50 vuotta toiminnassa ollut ranskalaisyritys, jonka palveluksessa on yli 3000 työntekijää. Yritys myy kolmessa tehtaassaan valmistettuja tuotteitaan yksityisille ja julkishallinnon toimipisteille, catering-yrityksille sekä kahviloille ja ravintoloille yli 30 maassa. Laatu ja vastuullisuus kuuluvat yrityksen liiketoiminnan ytimeen. Kaikki Kespron Davigel kala- ja äyriäistuotteet ovat MSC- tai BAP-sertifioituja.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä