Vegetortillat vastaavat terveellisyystrendiin

Ruuan pitää olla nyt herkullista, terveellistä, näyttävää ja helposti mukaan otettavaa. Santa Maria toi syyskuussa markkinoille porkkana- ja punajuuritortillat, jotka sisältävät jopa 1/3 kasvista. Värikkäät tortillat erottuvat vitriinistä!

Julkaistu

Teksti

Paulig

Kuvat

Paulig

Pehmeä tortilla taipuu moneen käyttöön

Kasvistortilloja voi hyödyntää paitsi erilaisten wrappien tekemiseen, myös pohjana quesadilloille ja pizzoille tai friteerattuna kulhona. Ne voidaan tarjoilla mainiosti sekä kylmänä että kuumana. Perinteinen tortilla saattaa kuivahtaa ja halkeilla avatussa pakkauksessa, mutta kasvistortillat pysyvät pehmeinä ja hyvin työstettävinä läpi päivän eikä hävikkiä synny.

"Nyt syksyllä kannattaa hyödyntää satokauden kasviksia ja juureksia esimerkiksi wrapien sisällä. Juurekset toimivat erinomaisesti myös texmex-maustettuina", vinkkaa Pauligin keittiömestari Petteri Kanerva.

Kasvistortillat ovat vegaanisia ja sopivat moneen ruokavalioon. Niissä ei ole lisättyä sokeria eikä säilöntäaineita.

Vinkkejä keittiötoimintojen yksinkertaistamiseen

"Haluamme auttaa asiakkaittamme yksinkertaistamaan keittiötoimintoja tarjoamalla monipuolisia tuotteita ja helppoja reseptejä, joita voidaan valmistaa esimerkiksi kahviloissa silloin, kun ammattikokki on jo lopettanut työvuoronsa", kertoo Kanerva.

Petteri Kanerva Santa Maria

Vegetortillat

Ainekset

Vinkki!

Vaihda kukkakaali Nyhtökauraan® tai DeliOatsiin® niin saat annoksesta entistä ravitsevamman.

Valmistusohje

  1. Valmista jogurttikastike (tämän voi suorittaa jo edellisenä päivänä).
  2. Sekoita kukkakaalien joukkoon öljy ja mausteseos Gn-vuoassa ja kypsennä uunissa 225C asteessa n. 15 min tai kunnes kukkakaalit ovat kauttaaltaan kullanruskeita ja rapeita.
  3. Huuhtele salaatti ja viipaloi kaikki vihannekset.
  4. Levitä tortillojen päälle guacamole, salaatti, vihannekset, marinoitu punasipuli, kukkakaalit ja jogurttikastike.
  5. Viimeistele korianterilla. Kääri wrapiksi ja tarjoile.

Reseptejä ja valmistusvideoita saat Pauligin edustajalta tai Pauligin asiakaspalvelusta professional.fi@paulig.com

Trendiraportti Uber Eatsilta

  • Uber Eats -applikaatio julkaisee vuosittain trendiraportin "Food cast”, jonka mukaan vuosi 2019 oli suuri eurooppalainen läpimurto veganismille.
  • Suurin osa suomalaisista ovat edelleen kaikkiruokaisia, mutta fleksaajiksi itsensä mieltäneiden osuus on noussut huomattavasti.
  • Myös kasvis- ja vegaaniruokaa syövien määrä kasvaa jatkuvasti*.
  • Viimeisin raportti osoittaakin, että vihreä vallankumous jatkuu edelleen ja yhä isompi osa Suomen väestöstä (22%) suosii eettisesti ja ekologisesti kestäviä tuotteita**

*McKinsey consumer-sentiment surveys

**The Coronavirus Restaurant Survey

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä