Vihannestukku Kesprossa ravintoloiden avaamiseen on varauduttu huolella

Kesäkuun tuoreimmat kasvikset, raikkaimmat ideat ja satokauden suosikit Vihannestukku Kesprosta!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kesäkauden alkua on tuskin ikinä ravintolamaailman historiassa odotettu samoissa tunnelmissa kuin nyt vuonna 2020: 1. kesäkuuta alkaen ravintoloiden ovet saa jälleen pitää auki muillekin kuin noutotilausasiakkaille – vaikkakin tietyin ehdoin ja rajoituksin.

Kesprossa aivan jokainen, tittelistä ja työnkuvasta riippumatta, on valmis tekemään kaikkensa tukeakseen ravintoloita poikkeusajan jälkeisessä uudessa alussa ja aina sen jälkeen. Kerrothan siis meille, miten voisimme olla avuksi juuri sinulle.

uudensadonkasvikset-kesä2020

Kesäkuu 2020 Vihannestukku Kesprossa

Vihannestukun lavoille on lastattu suuret määrät niin kesäsesongin himotuimpia kasviksia kuin kotimaisia kesän satokauden herkkuja. Lisäksi saatavilla on runsaasti valmiiksi pestyjä, kuorittuja ja pilkottuja kasviksia, joiden avulla keittiöarkea on kasvisten osalta helppo tehostaa – tuoreudesta ja laadusta tinkimättä!

Kevään poikkeusajan jälkeen vihannestukkuvalikoima palaa pitkälti entiselleen muutamia tuotteita lukuun ottamatta 1.6.2020 alkaen. Ajantasaisen tiedon valikoimasta ja saatavuudesta saat selville Kespron asiakaspalvelusta, omalta myyjältäsi tai tilauskanava Kespronetistä.

Valikoimamme elää vahvasti asiakastarpeiden mukaan. Mikäli et löydä valikoimastamme jotakin tiettyä tuotetta tai sinulla on mielessä jokin erityistoive, otathan yhteyttä Kespron asiakaspalveluun, omaan myyjääsi tai suoraan meihin sähköpostitse osoitteeseen kesprovihannestukku@kesko.fi

Sesongissa kesäkuussa

 • Porkkananippu pakattu Suomi 1lk SAP: 21294828
 • Naattiporkkana 1kg Hollanti 1lk SAP: 21529241
 • Retiisi 1kg Hollanti 1lk SAP: 20883995
 • Varhaisperuna multainen Suomi 1lk SAP: 20958594
 • Varhaiskaali Suomi 1lk SAP: 20850282
 • Tankoparsa vihreä 10x250g Suomi 1lk SAP: 21630278 (saatavuus arviolta vko 26 saakka)
 • Kesäkurpitsa vihreä Hollanti 1lk SAP: 20830359
 • Sydänsalaatti 180g/2kpl 1lk DK/ES SAP: 21482589
 • Menu jäävuorisalaatti pakattu Ruotsi 1lk SAP: 21226729
 • Raparperi pakattu 1 kg Suomi 1lk SAP:21048913
 • Vesimeloni siemenetön ES 1lk SAP: 20804757
 • Mansikka 400g Ruotsi 1lk SAP: 21544377
 • Menu Mansikka 250g NL/BL/MA/EG/ES 1lk SAP: 21028368
 • Marokonminttu tuore 100g ES/DE/FR 1lk SAP: 21660402 (Lue raikkaita minttuvinkkejä tästä!)

perunasato-viljely

Tuoreimmat vinkit ajankohtaiseen tarjontaan!

Alkukesästä tilauslistalle kannattaa lisätä ainakin kotimaisia nippukasviksia kuten naurista, porkkanaa ja sipuleita. Muista myös himotut varhaiskaalit ja uudet perunat!

Kotimaisen uuden sadon kasvisten saatavuus paranee viikko viikolta kesäkuun alusta alkaen. Aivan kasvukauden alussa saattaa kuitenkin ilmetä poikkeuksia tai haasteita esimerkiksi viileän sään tai sateiden takia. Tarkista ajantasainen tilanne asiakaspalvelusta, tilauskanava Kespronetistä tai omalta myyjältäsi.

Tuoreen, raikkaan ja värikkään ruoan valmistaminen on ihanaa kesällä – uuden sadon ja kotimaan kasvukauden kulta-aikaan!

kesäsato-retiisi-porkkana

Uuden sadon kasvisten lisäksi kaikki kevyt ja raikas osana annoksia on kesäaikaan valttia. Nyt kannattaakin lisätä mahdollisimman monipuolisesti myös salaatteja, lehtivihreitä ja melonia tarjontaan. Ja mikä parasta: niidenkin sesonki on kesällä parhaimmillaan!

Täältä pääset lukemaan raikkaan makeita ideoita melonien käyttöön!

meloni-prosciutto

Luitko jo kirjoituksen, johon listasimme vinkkejä poikkeusajan jälkeiseen arkeen? Entäpä tekstin, johon on koottu vinkkejä ravintoloiden jälleen avaamisen jälkeenkin taatusti kysytyn take away -tarjonnan toteuttamiseen?

ravintolakeittiö-tilaukset

Lopuksi esittelyssä monipuolinen ja kiehtova graffitimunakoiso!

Joko olet tutustunut keväällä valikoimaamme rantautuneeseen graffitimunakoisoon? Sen maku on perinteiseen munakoisoon verraten hennon aromaattinen ja vähemmän kitkerä, minkä takia sitä ei tarvitse maun puolesta itkettää ennen ruoanvalmistusta. Lisäksi graffitimunakoison kuori on hieman ohuempi tavalliseen munakoisoon verraten, mikä lisää siitä valmistettujen ruokien purutuntuman miellyttävyyttä.

munakoiso-graffiti-kesävalikoima2020

Kokeile graffitimunakoisoa esimerkiksi mehevässä italialaistyyppisessä melanzane-vuoassa, mausteisella lampaan jauhelihalla tai nyhtökauralla täytettynä tai vaikka paahdettujen lisukekasvisten joukossa.

Graffitimunakoiso maistuu paahdettuna ja marinoituna jopa annoksen kruununa tai paloiteltuna salaattien seassa tai vaikkapa osana tapas-tarjontaa. Kokeile myös reilumpina viipaleina täytettyjen leipien, pitojen tai burgereiden välissä.

munakoiso-alacarte

Sitruuna, lime ja balsamicoetikka tuovat graffitimunakoison miellyttävän pehmeään makuun särmää. Makumaailmaan sopivat myös tuoreet yrtit kuten minttu, basilika ja timjami, lempeän täyteläiset mausteseokset, tomaatti, oliivit sekä granaattiomenansiemenet. Juustoista munakoison kanssa toimivat erityisesti mozzarella, feta, parmesan ja aromikkaat vuohenmaidosta valmistetut juustot.

Tilaustiedot:

 • Munakoiso graffiti 1lk NL/ES SAP: 21510021

Toivottavasti näistä kesäkuun tuoreimmista hevi-aiheisista uutisista ja ideoista on sinulle iloa. Tsemppiä, menestystä ja aurinkoa alkavaan kesään 2020!

Terveisin, Vihannestukku Kespron tiimi

PS.

Poikkeusaikana olemme julkaisseet Hevivinkki-kirjoitussarjan tekstejä harvennetusti. Täältä pääset lukemaan aiemmin ilmestyneitä kirjoituksia, joiden sisältämät vinkit tarjoavat taatusti tuoreita ideoita tarjonnan suunnittelun tueksi vielä pitkään.

Kesäaikana kirjoitussarjalle on luvassa jatkoa, joten pysythän kuulolla! Seuraamalla Kespro.com-sivustoa ja Kespron sosiaalisen median kanavia pääset lukemaan tuoreimmat vinkit ensimmäisten joukossa.

Vihannestukku Kespro tukee ravintoloita kannattavien ja vastuullisten hedelmä- ja vihanneshankintojen tekemisessä sekä kasvisten aiempaa monipuolisemmassa hyödyntämisessä ympäri vuoden. Kespro.com-verkkosivuilla julkaistavassa Tuoreimmat terveiset Vihannestukusta -kirjoitussarjassa kerrotaan kuukausittain satokauden parhaista tuotteista, sesongeista sekä valikoiman uutuuksista. Lisäksi saat kirjoituksista ajankohtaista inspiraatiota ja ideoita tarjontaan!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä