Teet hyvää tarjoamalla suomalaista

Hyvä ruoka syntyy, kun parhaat kädentaidot kohtaavat suomalaiset, ammattitaidolla tuotetut raaka-aineet. Pidetään yhdessä huolta suomalaisesta ruoasta, koska se pitää huolta meistä kaikista.

Hyvä ruoka syntyy, kun parhaat kädentaidot kohtaavat suomalaiset, ammattitaidolla tuotetut raaka-aineet. Pidetään yhdessä huolta suomalaisesta ruoasta, koska se pitää huolta meistä kaikista.

Omavaraisuus on tärkeää

Aika tarjota suomalaista!

Suomalaiset foodservice-alan toimijat ovat ratkaisevassa asemassa yhteiskunnan huoltovarmuuden turvaamisessa.

Pientuottajat Menu-tuotteiden takana

Pientuottajayhteistyö tarjoaa Kespron asiakkaille mahdollisuuden edistää alueellista ruokatuotantoa sekä tilaisuuden tukea paikallista yrittäjyyttä ja työllisyyttä. Antamalla tuotteille kasvot, tarinat niiden takana ja tarkempaa tietoa tuotteen alkuperästä, teemme tuottajat kiinnostuneille tutummiksi ja myös hyödynnettäväksi asiakkaittemme omaan markkinointiin.

Palvelua pöytään Johan Kurkelan tapaan!

Henkilökohtainen palvelu on kaiken A ja O!

Monet ravintolat pohtivat jatkuvasti, miten lisätä kuluttajakokemuksen arvoa myytävillä myytävillä tuotteilla ja palveluilla. Suomen Bocuse d'Or -kandidaatti Johan Kurkela valmisti intohimolla muikkukeiton. Samalla hän pohti muikkukeiton tuomista tähän päivään erinomaisella henkilökohtaisella palvelulla tarjoiltuna.

Millainen on suomalainen ravintolaelämys?

Suomalaista keittiötä ja työtä arvostetaan!

Finnjävel tarkoittaa suoraan käännettynä suomalaispirua. Ja pirunmoista työtä suomalaisen ruoan ja elämyksellisyyden eteen ravintolassa on tehtykin. ”Suomalainen keittiö elää vahvassa nosteessa. Listalla oleva ruoka-annos on vain osa holistisen ruokakokemuksen palapeliä."

Näin rakennat laadukkaan, värikkään ja maistuvan lounaan

Markku Ojala vinkkaa parhaat niksit!

Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtaja Markku Ojalan mielestä kaikki lähtee huolella tekemisestä. Se taas jalostuu ammattiylpeydeksi, jonka maistavat ja kokevat ravintoloiden asiakkaat.

Tutustu Vain Kesprosta -uutuuksiin

Persoonallinen suolaus tuo uutta twistiä annoksiin

Miten sokerisuolataan kala? Tai miten graavaaminen nostetaan uudelle tasolle?

Suolalla maustaminen tai kypsentäminen on aina ollut osa ravintolaruokien valmistamista. Persoonallisella suolaamisella tai raaka-aineen käsittelyllä voi luoda omanlaisensa kokemuksen annokseen, josta asiakas on valmis maksamaan.

Glaseeraamalla makua ja visuaalisuutta

Opi glaseeraamaan helposti!

Glaseeraaminen on ammattilaisen mitä näppärin työkalu uudistaa ruokalistan makumaailmaa ja visuaalisuutta. Annoksen lopullista visuaalisuutta pohdi myös värimaailman kautta. Glaseeraaminen koostuu karkeasti kolmesta eri vaiheesta.

Kotimaisten tuotteiden arvostusta myös vitriiniin

Perusasiat kuntoon!

Kuinka paljon vedellä ja leivällä voisikaan tehdä liikevaihtoa? Tähän pohdintaan monet kahvila- ja pikaruokayrittäjät ovat törmänneet.

Siirry tilauskanavaan

Kespron messut syyskuussa 2022

Tule moikkaamaan palvelukumppaneita!

Kespron palvelukumppaniverkosto on osana syyskuussa 2022 järjestettäviä Kespron messuja. Kespron messut kokoaa yhteen foodservice-alan ammattilaiset, päättäjät, hankinnoista vastaavat, ruokamaailman huippuosaajat ja Suomen elintarviketeollisuuden ykköstoimijat sekä parhaat brändit. Järjestämme messut yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joita tänä vuonna on mukana näytteilleasettajana reilusti yli 180 – ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä tukevien palveluiden lisäksi.

Kespron messukiertueen paikkakunnat ovat Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio, Turku, Oulu ja Rovaniemi. Katso lisää ja ilmoittaudu pian mukaan!

Kespro Content Center

Tutustu Kespron messujen sisältöihin tänä syksynä monikanavaisesti!

Asiakkaamme ovat toivoneet Kespron messujen yhteyteen digitaalista ratkaisua, joka kokoaa yhteen näppärästi keskeisimmät messujen tiedot ja vinkit. Vastasimme toiveeseen, ja loimme uuden Kespro Content Centerin! Messuvieraat pääsevät tutustumaan osastoihin ennen messuja, niiden aikana ja jälkeen. Hyödynnä Kespro Content Centerin tarjoamia palveluita sujuvasti itsellesi parhaiten sopivaan aikaan!

✔ Kespron messut -live
✔ Kaupunkikohtaiset messujen pohjakartat
✔ Osastojen sijainnit, esittelyt, vinkit ja yhteydenottomahdollisuudet


Näin käytät Kespron Content Centeriä

1.

Avaa Kespro Content Center

2.

Kirjaudu sisään

3.

Navigoi liikkeelle ja tutustu eri osastojen tarjontaan!

4.

Jätä yhteydenottopyyntö osaston sivujen kautta

Katso lisää inspiraatiota

Palvelu kannattaa!

Panosta asiakkaan elämykseen myös tarinoiden avulla

Tutustu palveluiden tukkukauppaan

Kaikki Vain Kesprosta -uutuustuotteet

Katso myös...