Alentaja

Alentaja on ainoa Suomessa valmistettu kolesterolia alentava levite. Alentaja-tuotteet ovat rypsiöljypohjaisia levitteitä, joihin on lisätty kasvisteroleita. Tuote on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Alentajan kasvisterolien on osoitettu tehokkaasti alentavan veren kolesterolitasoa. Kasvisterolit voivat pienentää myös veren kokonaiskolesterolia, mutta eivät vaikuta hyödylliseen HDL-kolesteroliin. Kasvisterolit pienentävät veren haitallista LDL-kolesterolia keskimäärin jopa 7-12,5 % 2-3 viikossa.

Alentajan teho perustuu sen päivittäiseen ja riittävään käyttöön. Tuotteiden teho säilyy niin pitkään kuin tuotteita käytetään säännöllisesti. Muista tuotteen käytön lisäksi terveellisen elämäntavan sekä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion merkitys.

Alentaja-tuotteet ovat saaneet Sydänmerkin. Sydänmerkki kertoo, että Alentaja on tuoteryhmässään tyydyttyneen rasvan ja suolan määrän suhteen parempi vaihtoehto. Rypsiöljyn ansiosta Alentajan pehmeä rasvan laatu noudattaa suomalaisia ravitsemussuosituksia, mikä osaltaan auttaa veren kolesteroliarvojen hallinnassa. Rypsiöljystä saamme myös tasapainoisesti ns. välttämättömiä omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja, joita tarvitsemme joka päivä ruoasta kehomme toimintaa varten. Alentaja on kokonaisvaltaisesti hyvä valinta, ja sopii laktoosittomana ja maidottomana moneen ruokavalioon, myös vegaaneille.

Tutustu lisää Alentajan tuotteisiin!