Alpro

Missiomme Alprolla on ollut alusta asti valmistaa terveellisempiä kasvipohjaisia vaihtoehtoja, jotka myös kuormittavat vähemmän ympäristöä. Haluamme kannustaa ja innostaa kaikki mukaan kasvipohjaiselle, ympäristölle lempeälle ja maailmaa muuttavalle matkalle.

Alpron tarina alkoi vuonna 1980 soijapohjaisista juomista, mutta tänä päivänä valmistamme soijapohjaisten tuotteiden lisäksi myös muun muassa maistuvia tuotteita mantelista, kaurasta ja kookoksesta. Tuotevalikoimastamme löytyy mm. kasvipohjaisia juomia sekä vaihtoehtoja jogurtille, rahkalle ja kermalle.

Alpro on myös vuodesta 2018 ollut ylpeästi B-Corp – tämä tarkoittaa sitoutumista käyttää yrityksen voimaa hyvään. Toiminnassamme vastuullisuus ja ympäristön kunnioitus on mukana kaikessa tuotantoketjun vaiheissa. Emme koskaan käytä geenimuunneltua tai Brasilian hakkuualueilla viljeltyä soijaa. Suurin osa soijapavuistamme hankitaan Euroopasta, pääosin Ranskasta. Pyrimme myös lisäämään kasvipohjaisen muovin ja uusiutuvien raaka-aineiden osuutta pakkauksissamme.

Lue lisää täällä.

Tuotekategoria: Kaikki