Casa Gusto

Casa Gusto Oy – iloa ruokapöytään!

Casa Gusto Oy on vuonna 1994 perustettu Välimeren alueen elintarvikkeiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut suomalainen yritys. Tuotevalikoimamme on keskittynyt ensisijaisesti italialaisiin tuotteisiin. Toimistomme sijaitsee Vantaan Porttipuistossa.

Italialaisessa keittiössä yhdistyvät vuosisatojen perinteet tämän ajan makutottumuksiin ja tarpeisiin. Uudistamme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan paremmin kuluttajien toiveita.

Seuraammekin aktiivisesti italialaisen ruokakulttuurin innovaatioita ja sujuvat yhteistyökontaktimme tuottajiin ja valmistajiin mahdollistavat tarvittaessa nopeat muutokset valikoimaamme.

Meille on ensiarvoisen tärkeää tuotteiden korkea laatu ja haluammekin tarjota asiakkaillemme huolella valittuja, ensiluokkaisia tuotteita sekä asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja ideoita ”herkällä korvalla” ja kehitämme tarjontaamme sen mukaisesti.

Casa Guston laaja tuotevalikoima sisältää mm. juustoja, pastaa ja riisiä, tomaattivalmisteita, kahvia, leikkeleitä, oliiviöljyä sekä leipomotuotteita. Uskomme, että ruokapöytä täynnä houkuttelevia makuja ja vietteleviä tuoksuja on avain onnellisempaan elämään - herkullisia makuhetkiä!

Tutustu lisää Casa Guston tuotteisiin!