Classic

Classic-jäätelö ravintoloiden ja kahviloiden valikoimissa!

Maistele maailmaa

Milloin viimeksi tyydytit seikkailunhalusi? Classic-jäätelöpuikko kädessäsi sinulla on maailma tutkittavana. Jokainen Classic-jäätelö kätkee sisäänsä täyteläistä kermajäätelöä sekä huolella valittuja jännittäviä makuja ja tekstuureja, jotka kutsuvat sinut makujen matkalle. Seikkailu alkaa, kun otat ensimmäisen maistiaisen.

Makumatka ravintoloiden ja kahviloiden valikoimissa

Classic-jäätelöt tarjoavat ainutlaatuisen makumatkan, joka sopii täydellisesti ravintoloiden ja kahviloiden valikoimiin. Niiden monipuoliset ja herkulliset maut houkuttelevat asiakkaita ympäri maailmaa. Jokainen puraisu herättää tunteita, muistoja ja kuvia erilaisista maisemista ja tunnelmista, tehden jäätelöstä täydellisen valinnan niin rentouttaviin kahvihetkiin kuin herkullisten jälkiruokien tarjoiluun.

Uusi makuelämys

Froneri Finland Oy esittelee ylpeänä Classic Suolainen Kinuski & Australian Macadamia- jäätelön. Kiedottuna suomalaiseen kermaan ja kuorrutettuna täyteläisellä maitosuklaalla, tämä jäätelö yhdistää suolaisen kinuskikastikkeen ja Australian auringon alla täydellisesti paahtuneet macadamiapähkinät. Jokainen jäätelö on kuin pieni makumatka maailman ympäri, täynnä herkullisia yllätyksiä.

Kotimainen valinta

Kaikki Classic-jäätelöt valmistetaan Suomessa, Turengin jäätelötehtaalla, ja niissä käytetään vain luontaisia aromeja sekä vastuullisesti tuotettua kaakaota. Lisäksi kaikki pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, joten voit tarjota asiakkaillesi herkullisen makumatkan hyvällä omallatunnolla.

Lisää Classic-jäätelöitä valikoimaasi ja anna makujen viedä asiakkaasi maailman ympäri.

Tutustu lisää Classicin tuotteisiin!