Divella

Välimerellistä intohimoa maailmalla

Italialainen Divella on valmistanut durumvehnäpastaa jo 130 vuotta - nyt jo neljännessä sukupolvessa - edistäen Välimeren ruokavalion terveellisiä periaatteita ja noudattaen italialaisen pastanvalmistuksen perinteitä. Se on vakiinnuttanut asemansa sekä vaativilla Italian kotimarkkinoilla että maailmanlaajuisesti, vastaten muuttuviin kysynnän haasteisiin. Divellan tuotteita löytyy noin 120 maassa. Suomessa on myynnissä Divellan runsaasta tuotevalikoimasta pastaa, riisiä, esikypsennettyä polentaa sekä jauhoja.

Divellan myllyt jauhavat jyvät pastan, jauhojen ja keksien valmistukseen: 1.2 miljoonaa kg durumvehnää ja 400 000 kg vehnää joka päivä. Näin yritys tuottaa noin 1 miljoona kg kuivapastaa ja 35 000 kg tuoretta pastaa päivässä.

Laajaan valikoimaan kuuluu yli 150 pastamuotoa. Tarjolla on pronssisuulakkeen läpi vedettyä pastaa, kuivatuilla vihanneksilla rikastettua pastaa sekä kananmuna- ja täysjyväpastaa. Valikoima tyydyttää monipuolisuudellaan kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet.

Yhtiön toimintafilosofian peruspilarit

  • laadunvalvonta, raaka-aineiden huolellinen valinta ja moderni teknologia
  • kuluttajien terveyden ja turvallisuuden huomioon ottaminen
  • ympäristön kunnioittaminen ja sosiaalinen vastuu.

Divellan toiminnassa perinteet, kokemus ja moderni teknologia ovat pohjana korkealaatuisen pastan valmistuksessa.

Tutustu lisää Divellan tuotteisiin!