Diversey

Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin. Diversey on ollut ja tulee aina olemaan edelläkävijä ja elämän mahdollistaja.

Diverseylle kestävä kehitys on ollut osana toimintaamme aina, jo lähes 100 vuoden ajan. Vaikkakin kestävän kehityksen käsite on muuttanut muotoaan vuosien varrella, on johdonmukainen ympäristömyötäinen ajattelutapa ollut mukana yrityksen perustamisesta lähtien.

Kuten jo 100 vuotta sitten, niin myös tänä päivänä kehitämme tuotteita ja järjestelmiä, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia niin ihmisille kuin ympäristölle. Arvioimme jatkuvasti tuotekoostumuksiamme ja asiakkaiden tapaa käyttää tuotteitamme. Testatessamme uusia tuotteita laboratoriossamme ja testauskohteissa toimimme aina korkeimpien tuoteturvallisuusstandardien mukaisesti kehittäessämme ympäristömyötäisempiä ratkaisuja.

Diverseyn tuotteet auttavat asiakkaitamme säästämään energiaa, vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä, vähentämään jätettä ja välttämään työpaikkavammoja.

Yksi vaihtoehtomme ympäristömyötäisiin valintoihin on SURE-tuoteperhe. SURE-tuotteet on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista ja hyödynnämme niiden valmistuksessa elintarviketeollisuuden biojätteitä ja sivutuotteita, joista on kehitetty peseviä ainesosia.

SURE-tuotteet ovat 100 %:sti biohajoavia. Suurin osa puhdistusaineista päätyy ympäristöön, joko jätevesikäsittelyn jälkeen tai jopa suoraan vesistöihin. Biohajoavuus tarkoittaa, että lähtöraaka-aineet hajoavat pienemmiksi osiksi, jotka yleensä tällöin ovat vähemmän haitallisia ympäristölle. SURE-tuotesarjan turvallisuusluokitukset vähentävät suojainten tarvetta ja vähentävät merkittävästi riskejä käytettäessä kemikaaleja.

Ylpeänä voimmekin kertoa, että upeat SURE-tuotteemme saivat juuri arvokkaan Cradle-to-Cradle –sertifikaatin (taso: Gold), jonka voi saada vain mikäli tuotteissa ei ole kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ihmisille tai ympäristölle. Toisin sanoen, Cradle to Cradle -sertifioiduissa tuotteissa ei ole kemikaaleja, jotka löytyvät kiellettyjen C2C-kemikaalien luettelosta. Muita C2C-sertifikaatin myöntämiseen vaikuttavia tekijöitä ovat: Pakkausmateriaalien uudelleenkäyttö, uusiutuvat energianlähteet ja alhaiset kasvihuonepäästöt, vesihuolto sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Oxivir® on turvallinen ja tehokas puhdistus- ja desinfektioaine. Sillä on nk. laaja virusidinen teho eli se tuhoaa koronaviruksen lisäksi myös noro-, adeno- ja polioviruksen vain 30 sekunnissa. Tämän lisäksi Oxivir tuhoaa myös infektioita aiheuttavat bakteerit, hiivat ja sienet. Tuote on turvallinen käyttäjille, sillä suojaimia ei tarvita lyhytaikaisessa käytössä. Muistathan pitää huolta myös hyvästä käsihygieniasta!

Oxivir® Excel Wipe on pesevä desinfektiopyyhe, eikä sen käytössä ole annosteluun liittyviä haasteita tai ongelmia. Tuote on käyttövalmis ja pyyhkeessä on aina oikea määrä desinfioivaa puhdistusliuosta, joten sitä on helppo käyttää ja perehdyttää työntekijät sen käyttöön.

Diverseyn pakkaukset ovat kierrätettäviä (PE, PP, paperi, kartonki, metalli) sekä palautus- ja uudelleentäytettäviä pakkauksia (kontit, tynnyrit, suursäkit).  PVC:tä emme ole käyttäneet pakkauksissamme enää vuosiin. Muovi- ja kuitupakkauksia ei yhdistetä, esim. muovipullojen ja -kannujen etiketit ovat aina muovia, kun taas kuljetuskartonkien etiketit ovat aina paperia. Näin eri pakkausmateriaalit eivät häiritse kierrätystä. Kaikki muovipakkauksemme on merkitty kierrätysmerkein, jonka avulla muovijätteen oikea kierrättäminen on helppoa. Uutena on tänä vuonna 2021 tulossa kierrätysmateriaalista valmistetut SURE-käyttöliuospullot.

Vuonna 2018 vähensimme raaka-puun määrää aaltopahvissa yli 9 100 tonnilla, mikä vastaa lähes 55 000 puun säästöä. Olemme myös vähentäneet merkittävästi pulloissa käytetyn muovin määrää.

Diversey on laatinut vastuullisen kemian ohjelman, joka varmistaa, että tuotteemme ovat turvallisia asiakkaillemme ja ympäristölle.

Lainmukaisuus- ja toksikologiatiimimme (Regulatory and Toxicology team) varmistaa, että asiakkaamme saavat aina täydelliset tiedot tuotteidemme turvallisesta käsittelystä ja käytöstä.

Tuotekategoria: Kaikki