Donut Worry Be Happy

We are donuts. We are bakers. But of a different kind.

Donut Worry Be Happy -brändimme tarjoaa iloisen, ainutlaatuisen, herkullisen raikkaan makuelämyksen sekä legendaariset värit donitsi- ja munkkimaailmaan. Paras reseptimme onnellisille hymyille ja palaaville kuluttajille!

Laaja, värikäs ja monipuolinen donitsivalikoimamme on puhdasta taikuutta, yli 50 makua sekä vuodenaikojen sesonkien mukaan vaihtuvat variantit. Täytettyjä ja täyttämättömiä, marjaisista suklaisiin, hedelmäisistä pähkinäisiin, houkuttelevilla koristeilla. Suuria ja minikokoisia, unohtamatta vegaanisia vaihtoehtoja. Valitsetpa sitten ylellisemmän tai perusvalikoimamme donitsin, saat asiakkaasi hymyilemään!

Bites-minimunkkimme on pienessä koossa suuri makuelämys. Valloittavan herkulliset täytetyt pikkumunkit on leivottu samaan taivaallisen kevyeen donitsitaikinaan raikkailla täytteillä.

Jokainen ensiluokkainen donitsimme ja munkkimme on valmistettu rakkaudella, intohimolla ja suurella omistautumisella. Käytämme laadukkaita, kestävän kehityksen ainesosia ja merkittävästi vähemmän rasvaa, joten voimme hyvillä mielin sanoa, että senkin vuoksi ne ovat kuluttajien ykkösvalinta Euroopassa. Pakastamme ne nopeasti ja säilytämme parhaissa olosuhteissa, jotta voimme tarjota ne teille tuoreena.

Kuluttajien ostotottumusten analysoinnin pohjalta tiedämme, kuinka kasvattaa myyntiä donitseillamme ja munkeillamme! Menestys maistuu paremmalta jaettuna.

Live Lucky. Always. We are Donut Worry Be Happy.

La Lorraine Bakery Group

Belgialaisen perheyrityksemme La Lorraine Bakery Groupin osaaminen ja ammattitaito mylly- ja leipomoalalla ovat näkyneet yli 80 vuoden ajan kansainvälisesti kuluttajien valinnoissa. Panostamme tuotekehityksessämme jatkuvuuteen ja uusiin innovaatioihin päivittäen valikoimaamme säännöllisesti luoden vastuullisia ratkaisuja. Intohimonamme on kehittää, valmistaa sekä etsiä valikoimiimme uusimpia trendejä maailmalta ja tuoda ne kaikkien asiakkaidemme ulottuville helposti ja vaivattomasti.

Muita tuotemerkkejämme ovat Panescon leivontapakasteet, joita olemme menestyksekkäästi markkinoineet Suomessa jo 90-luvulta lähtien sekä keski-Euroopassa erittäin tunnettu La Lorraine.