BioPak

BioPak - mestarillinen kestävien pakkausratkaisujen suunnittelussa

BioPakin missiona on valmistaa markkinoiden ympäristöystävällisimpiä pakkauksia. Olemme osa Duni Groupia ja teemme töitä edistääksemme nopeasti uusiutuvista, kasvipohjaisista tai kierrätetyistä raaka-aineista valmistettujen pakkausratkaisujen käyttöä. Yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, haluavat samaa kuin me: suojella ympäristöä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten.

Hyväksi yrityksellesi ja ympäristölle

Kertakäyttöiset ruokapalvelutuotteemme ovat edullisia, hygieenisiä ja kauniita. Lisäksi ne on suunniteltu ja valmistettu kestävästi hillitsemään ilmastonmuutosta, joten asiakkaasi voivat nauttia noutoruoasta hyvillä mielin. Kaikki BioPak-tuotteet on sertifioitu hiilineutraaleiksi vuodesta 2021 lähtien. Tämä tarkoittaa, että tuotteiden tuotantoon, kuljetukseen ja hävittämiseen väistämättä liittyvät hiilidioksidipäästöt mitataan ja kompensoidaan rahoittamalla päästövähennyshankkeita.

Vastuullisuuden ja ympäristötietoisen elämäntavan suosio kasvaa kuluttajien keskuudessa nopeasti, ja ekologisten ratkaisujemme avulla yrityksesi voi vastata heidän vaatimuksiinsa.

Take away -rasiat & -kulhot

Pakkauksella on tärkeä rooli ruoan optimaalisessa esillepanossa. Hyvin valittu pakkaus tekee ruoasta kuin ruoasta houkuttelevan näköistä, suojaa sitä ja helpottaa sen käsittelyä. Laajaan rasia- ja kulhovalikoimaamme kuuluu ekologisia, käytännöllisiä, innovatiivisia ja kauniita take away- pakkausratkaisuja.

Löydät varmasti etsimäsi riippumatta siitä, tarjoatko kylmää vai kuumaa ruokaa ja syödäänkö ruoka paikan päällä vai otetaanko se mukaan. Olemme ylpeitä hienoista rasioistamme ja kulhoistamme – ja uskomme, että sinäkin ihastut niihin!

Puiset aterimet

Valmistaudu hämmästymään puisten ruokailuvälineiden laajasta valikoimastamme. Valikoima sisältää kaikkea vankoista perusmalleista yksilöllisiin premium-tuotteisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä tai mukavuudesta. Kaikki puiset ruokailuvälineemme on valmistettu ekologisesta FSC™-sertifioidusta puusta. Tämä sertifikaatti takaa, että puumateriaalin tuotannosta on hyötyä sekä ympäristölle että paikalliselle yhteiskunnalle.

Bloom - ruoho on vihreä valinta

Ruotsissa suunniteltuun Bloom-takeaway-konseptiin kuuluvat pussit, rasiat ja kääreet on valmistettu ruohopaperista. Tämä mullistava materiaali tarjoaa merkittäviä ympäristöetuja.

Ruohoa on saatavilla runsaasti, se kerätään paikallisesti Saksassa, eikä se kilpaile eläinrehuna käytettyjen raaka-aineiden kanssa. Lisäksi ruohopaperin valmistukseen käytetyn ruohokuidun tuottaminen on erittäin resurssitehokasta.

Suljettavat pakkaukset, optimaalinen hygienia ja tuoreus

Duniform®-pakkauskonseptimme on turvallinen, yksinkertainen ja laadukas. Nykypäivän hygieniatietoiseen maailmaan täydellisesti sopiva ratkaisu tarjoaa kaiken, mitä tarvitset työskennelläksesi turvallisemmin ja älykkäämmin. Varmista, että asiakkaasi saavat erinomaisen ruokailukokemuksen – olipa sinulla sitten pieni lounaskahvila, suuren mittakaavan ateriapalveluyritys tai noutoravintola.

Tuotekategoria: Kaikki