Farmimuna

Aito, kotimainen ja maukas Farmimuna

Farmimuna Oy tuottaa 100 % kotimaisia, korkealaatuisia ja puhtaita kananmunatuotteita loppukäyttäjille, joita ovat kotitaloudet, leipomot, suurkeittiöt ja elintarviketeollisuus. Perheyrityksemme on mukana tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa alkutuotannosta valmiiseen tuotteeseen. Untuvikot saapuvat meille päivän ikäisenä, mistä alkaa kanan koko tuotantoketju tilallamme – kasvatuksesta munintaan. Ainutlaatuisella tuotantoketjullamme voimme varmistaa parhaan mahdollisen laadun tuotteillemme ja pystymme tarkkaan valvomaan ketjun jokaista osa-aluetta.

Toimimme modernisti maalaisperinteitä kunnioittaen

Farmimunan liiketoiminta käynnistyi vuonna 1997, mutta tilallamme Kulmalankujalla Oripäässä kanoja on pidetty jo vuodesta 1965. Perheyrityksemme toiminnassa on tällä hetkellä mukana kolme sukupolvea ja yrityksen omistuspohjamme on 100% kotimainen. Olemme iso ja moderni, mutta perinteitä kunnioittava maatila. Vahva kehittämisen halu vie tilamme toimintaa koko ajan eteenpäin.

Tänä päivänä tilamme toiminnan osa-alueita ovat kananmunien jatkojalostus, pakkaaminen, kananuorikoiden kasvatus sekä perinteinen maatalous ja luomulannoitteen valmistus.

Vastuullisesti tuotettuja kananmunia

Farmimunalle vastuullisuus on liiketoimintaa ohjaava periaate. Toimimme luontoa kunnioittaen jatkuvan kehitystyön sekä vastuullisten valintojen kautta. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita tuotteita, joiden tuotannossa on huomioitu ympäristöystävällisyys, energiatehokkuus sekä taloudellisuus.

Oma iso aurinkosähkövoimalamme tuottaa noin neljänneksen tuotantotoimintaan tarvittavasta sähköstä. Samalla tilalla toimiva oma rehutehtaamme tuottaa suuren osan tarvittavasta viljasta ja rehusta.

Kaikki ylimääräiset kuljetukset on minimoitu koko tuotantoketjun mahdollistamisesta tilallamme. Untuvikot kasvatetaan kananuorikoiksi omassa kasvatuskanalassa, ja suurin osa kananmunista tulee omasta tuotannosta, mistä ne siirtyvät suoraan pakkauskoneelle.

Katso lisää täältä.