Flora Professional

Flora on varmasti kaikille suomalaisille tuttu tuotemerkki. Onhan se ollut osa suomalaisten elämään jo vuosikymmenten ajan. Mutta oletko jo tutustunut Flora ammattilaisille tarkoitettuun Flora Professional -tuotesarjaan?

Kaikki Flora Professional -tuotteet ovat maidottomia, täysin vegaanisia, ilmastoystävällisiä ja niillä on sydänmerkki. Sydänmerkki kertoo, että Flora Professional on tuoteryhmässään parempi valinta rasvan laadun ja suolan määrän suhteen. Eikä mausta ole silti tingitty pätkääkään. Kokeile vaikka!

Flora Professional -tuotteet on kehitetty nimenomaan ammattilaiskäyttöön ja niiden ominaisuuksia on mietitty niin, että ne paitsi korvaavat maitopohjaiset tuotteet, ne ovat myös monella tavalla parempia. Esimerkiksi Flora Professional Plant All Purpose 31 % on kuin kermaa, mutta se kestää korkeita lämpötiloja ja happoa. Lisäksi se sopii käytännössä kaikkiin ruokavalioihin, sillä se on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Ja se maistuu hyvältä!

Joten jos et vielä ole Flora Professionalia kokeillut, laita se testiin. Uskomme, että olet tyytyväinen. Ja olemme varmoja, että myös sinun asiakkaasi pitävät Flora Professionalin mausta.

Tutustu lisää Flora Professionalin tuotteisiin!