Gold&Green

Gold&Green® – kasvipohjaiseen kokkailuun

Gold&Green® tuoteperhe tunnetaan parhaiten kasvipohjaisen kokkauksen klassikosta, nyhtökaurasta. Pannulla Nyhtökaura® paistuu rapeaksi ja imee itseensä makua. Kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua, rautaa ja roimasti proteiinia, ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

Valmiiksi maustettu Delikaura® on parasta lämmitettynä mutta maukasta ihan sellaisenaankin: se sopii yhtä hyvin proteiininlähteeksi salaattipöytään kuin täytteeksi vegaanisiin wrappeihin ja leipiin. Kokeile myös nuudeliruokiin tai pizzan, toastien, tacojen tai hodarien täytteeksi. Ripottele sattumiksi keittoon, lisää pastan joukkoon, uuniruokiin ja wokkeihin – Delikaura tuo makua, proteiinia ja luonnetta mihin sitä lisäätkin! Tuotetta käytetään kuten paistettua jauhelihaa. Patoihin ja kastikkeisiin se kannattaa lisätä lopuksi.

Lisäksi kasvipohjaisen kokkauksen ystäviä hellitään Gold&Green® vegekuutioilla ja vegenugeteilla. Ne on tehty herneproteiinista ja sisältävät roimasti kasvivoimaa, proteiinia ja rautaa, joiden riittävä saanti on tärkeää jokaiselle, ei vain kasviperäistä ruokavaliota noudattaville. Paista herkullinen pinta pannulla tai uunissa, dippaa, kietaise tortillan väliin, lisää salaattiin tai kokoa kulhoruoaksi nuudelien tai riisin kanssa.