Gold&Green

Gold&Green® – kasvipohjaiseen kokkailuun

Gold&Green® tuoteperhe tunnetaan parhaiten kasvipohjaisen kokkauksen klassikosta, Nyhtökaurasta. Pannulla Nyhtökaura® paistuu rapeaksi ja imee itseensä makua; mausta rohkeasti ja lisää riittävästi öljyä. Kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua, rautaa ja roimasti proteiinia, ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

Gold&Green® Delikaura® maittaa kylmänä ja lämpimänä, maustamisen jälkeen valmiina syötäväksi. Käytä esimerkiksi eväspatongin täytteenä, salaatin lisukkeena tai pizzan päällä. Tämän saa ja pitää syödä ilman pitkiä valmisteluja. Täysin kasvipohjainen Gold&Green® Delikaura® Original on gluteeniton ja vegaaninen herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista monipuoliseen ammattikäyttöön ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

Gold&Green® PRO tuotteet ovat kasviproteiineja elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden raaka-aineeksi. Kuivavarastossa säilyvä proteiininlähde ei vie kylmäsäilytystilaa ja tuo rakennetta, proteiinia ja kuitua monenlaisiin kasvisruokiin. Helppo ja nopea käyttää: ei vaadi esikypsennystä tai kostutusta. Gold&Green® PRO tuotteet sisältävät vain kolmea raaka-ainetta: kauraa, herneproteiinia ja härkäpapuproteiinia – vegaaninen ja gluteeniton proteiininlähde on neutraalin makuinen ja sopii siksi sekä suolaiseen että makeaan reseptiikkaan. Tuote ei sisällä soijaa.

Kaikki Gold&Green® tuotteet ovat gluteenittomia ja valmistettu Suomessa.