Hellmann's

Hellmann’s saa kaiken maistumaan paremmalta!

Newyorkilaisessa herkkupuodissa lähes 120 vuotta sitten syntynyt Hellmann’s on amerikkalaisten ykkösmajoneesi ja miljoonien rakastama ympäri maailmaa. Nykyään Hellmann’s valmistaa erilaisten majoneesien lisäksi muun muassa sinappeja, ketsuppia, salaattikastikkeita ja vinegrettejä. Laaja tuotevalikoimamme tuo piristystä ja inspiraatiota kaikkeen ruoanvalmistukseen pikaruoasta gourmet-aterioihin.

Luonnollisesti yksinkertaisen hyvää

Kaikkien Hellmann’s-tuotteiden lähtökohtina ovat aitous, luonnollisuus ja ennen kaikkea hyvä maku. Haluamme valmistaa herkulliselta maistuvia tuotteita, jotka eivätkä ole haitaksi ympäristölle ja olemmekin sitoutuneet käyttämään vain kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia raaka-aineita. Esimerkkejä niistä ovat ulkokanojen munat ja kasviöljyt, jotka sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja.

Aina ajassa elävä tuotevalikoima

Hellmann’s haluaa tarjota vaihtoehtoja kaikille kuluttajille. Esimerkiksi Hellmann’s Vegan Mayo -majoneesimme on valmistettu täysin ilman eläinperäisiä raaka-aineita. Sen ansiosta jokainen kasvisruokaa suosiva majoneesin ystävä voi nauttia huoletta eri ruoista aidon Hellmann’s-majoneesin kera.

Hyvää myös ympäristölle

Etsimme aina uusia tapoja minimoida ympäristövaikutustamme. Hellmann’s on ollut ensimmäisiä suuria brändejä Euroopassa ajamassa muutosta vastuullisuuteen. Osana vastuullisuustyötämme olemme uudistaneet muovipullojamme 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista valmistetuiksi ja edelleen kierrätettäviksi.

Lue lisää täällä.

Tuotekategoria: Kaikki