Jalotofu

Kasviproteiinien kotimaisia klassikoita kasvisruokaan, jossa maistuu ja tuntuu hyvyys

Jo vuodesta 1989 Jalotofu-valikoimassa on ollut Tammisaaressa valmistettavia klassisia tofuja. Tuorein innovaatio on nopeasti suosioon kivunneet valmiiksi revityt, käyttövalmiit Jalotofu Paahtopalat. Ne, samoin kuin klassiset tofut, sopivat melkeinpä mihin vain nopeasti ja helposti valmistettavaan kasvisruokaan.

Luonnollista proteiinia joka makuun

Jalotofu-tuotteista löydät maustamattomat ja valmiiksi marinoidut versiot erilaisiin ruokiin perinteisestä eksoottisempaan. Ideana onkin, että ne toimivat monipuolisesti ja helposti useissa ruoissa salaatista pataan, pastaan, wokkiin, tacoihin, keittoon, dippiin ja jopa jälkkäriin.

Kaikki Jalotofut ovat luonnollisia, terveellisiä kasviproteiineja, joiden pääraaka-aineena käytetään eurooppalaisia luomusoijapapuja. Tofutuotteiden hiilijalanjälki on täysin kompensoitu.

Hyvyys pitää kokea!

Vastuullisuus on vahvasti Jalotofua valmistavan Jalofoodsin DNA:ssa. Edelläkävijäyrityksen toimintaa on alusta asti ohjannut missio inspiroida suomalaisia herkullisen, terveellisen ja ympäristön kannalta kestävän kasvisruoan äärelle.

Jalotofu on vastuullisen hyvä valinta, sillä tofutuotteiden hiilijalanjälki itsessään on erittäin pieni ja loputkin siitä on kompensoitu. Tuotannon vastuullisuus on pitkälle hiottu läpinäkyvästä tuotantoketjusta alkaen. Kiertotalous on keskiössä ja sen viimeisin ilmentymä on Tammisaaren tehtaan biokaasulaitos, jossa biojäte muutetaan takaisin energiaksi hyötykäyttöön.

Muutakin kuin hyvä maku ja helppous

Hyvyys on siis paljon muutakin kuin Jalotofun erinomainen maku ja helppokäyttöisyys ammattikeittiössä. Sen tuntee myös mielessä ja sydämessä, koska tuotteissa ja niiden taustoissa mistään ei ole tingitty. Jalotofusta teet siis helppoa kasvisruokaa, jolla on hyvä vaikutus arkeen.