Friendly Viking's

Juustoportin Friendly Viking’s -kauratuotteet vitriinimyyntiin

Friendly Viking’s on Juustoportin kansainvälinen brändi, joka pohjautuu pohjoisen luonnon puhtauteen, maailman onnellisimpiin ihmisiin ja parhaista kasvipohjaisista raaka-aineista tehtyihin tuotteisiin. Made With a Good Heart -slogan tiivistää yrityksen tekemisen paremman tulevaisuuden puolesta. Friendly Viking’s -tuotteet valmistetaan suomalaisesta kaurasta Etelä-Pohjanmaalla, Jalasjärvellä.

Fiendly Viking’s on kasvipohjainen ja gluteeniton vaihtoehto kasvipohjaiseen ruokavalioon. Tuotesarja sisältää erilaisia kauratuotteita kuten kaurapohjaisia juomia, O’gurtteja eli kauravälipaloja ja ruoanvalmistustuotteita. Tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti.

Friendly Viking’s sopii loistavasti vitriinimyyntiin! Ottamalla Friendly Viking’s On-the-go -juomat ja O’gurtit vitriiniin, voit tarjota asiakkaillesi Suomessa valmistettuja gluteenittomia ja vegaanisia välipaloja, samalla vastaten kasvavaan kasvipohjaisen ruokavalion trendiin. FRESH-kaurapohjan avulla loihdit ravintolassasi uniikit välipalat lisäämällä kaurapohjaan vaikka granolaa, hedelmiä ja marjoja. Vain mielikuvitus on rajana! FRESH-pohjaan omalla reseptillä valmistettu tuote on itse tehty!

Lisätietoja: www.friendlyvikings.com