Juustoportti Vapaa Lehmä

Juustoportin Vapaan lehmän tuotteet ovat monipuolisesti vastuullisia

Juustoportin Vapaan lehmän tuotteet ovat monipuolinen ratkaisu vastuullisuuteen. Tuoteperhe on hiilineutraali jo nyt, eikä vasta tulevaisuudessa. Juustoportin Vapaiden lehmien hyvinvointi todennetaan säännöllisesti kansainvälisen Welfare Quality -järjestelmän mukaisesti. Lehmät laiduntavat kesäisin ja ulkoilevat ympäri vuoden. Vapaan lehmän maidon tuottajat huomioidaan maksamalla maidosta keskimääräistä korkeampaa tuottajahintaa.

Vapaan lehmän tuoteperheeseen kuuluu ESL-maidot ja -maitojuomat (ESL=Extented Shelf Life), UHT-maidot, AB-piimät, luonnonjogurtit sekä smetana ja Crème Fraîche. Kaikki Vapaan lehmän tuotteet ovat hiilineutraaleja. Kaikissa Juustoportin Vapaan lehmän maidoissa olevat pidemmät säilyvyysajat mahdollistavat paremman varautumisen eri sesonkeihin ja vähentävät tehokkaasti hävikkiä. UHT-tuotteet säästävät myös kylmäsäilytystilaa.

Kahvila- ja ruokalakäytössä Vapaan lehmän maito vähentää huolta ilmaston ja eläinten hyvinvoinnista sekä hävikistä. Valitsemalla Vapaan lehmän tuotteet, pienennät toimintasi hiilijalanjälkeä. Kuluttajat arvostavat tutkitusti eläinten ympärivuotista ulkoilumahdollisuutta ja hyvinvoinnin valvontaa. Vapaan lehmän tuotteet viestivät asiakkaallesi, että yritykseksesi on vastuullinen.

Valitsemalla Juustoportin, valitset vastuullisuuden.