Kokkikartano

Toista tällaista ruokataloa kuin Kokkikartano ei Suomessa ole

Olemme pieni keravalainen ruokatehdas. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman herkullisia valmisruokia, jotka ovat tehty laadukkaista raaka-aineista ilman lisättyjä säilöntä- tai lisäaineita. Meille tärkeintä on tuotteiden korkea laatu ja maku.

Kokkikartanolla käytetään tosi paljon kotimaisia raaka-aineita. Esimerkiksi kaikki porsaan-, naudan- ja broilerinliha on aina kotimaista. Peruna ja osa vihanneksista on kotimaista sekä voi, maito ja kerma, jotka meille toimittaa Valio. Mutta oli raaka-aine Suomesta tai muualta, aina sen pitää läpäistä makuseulamme ja olla parasta, mitä saatavilla on. Siksi esimerkiksi joku vihannes voi olla satokauden aikaan kotimaista, sen ulkopuolella tuontitavaraa.

Kokkikartano ei ole koskaan juossut trendien perässä ellei sitten hyvää ja yksinkertaista kotiruokaa pidetä jonkinlaisena trendinä. Yksi syy on se, että kaikki ruoka ei vaan toimi isoina annoksina tehtynä. Ei ainakaan ilman, että prosessia joutuu muuttamaan tai jotain joutuu säätämään ylimääräisinä lisäaineina. Sellaisiin hommiin me emme lähde, vaan mieluimmin kokeillaan sitten jotain ihan muuta.

Haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Tämä tarkoittaa tietenkin parempaa ruokaa, mutta myös esimerkiksi parempaa työpaikkaa sekä parempaa yhteistyökumppania. Ruoka on meille sydämenasia, mutta on elämässä muutakin.