Koziol

Koziol Superglas on polykarbonaattilasien uusi standardi. Laadukkaan materiaalin ja nerokkaan muotoilun ansiosta Superglas-lasit ovat ylellisiä, kristallinkirkkaita ja käytännössä rikkoutumattomia. Ne ovat ihanteellisia tuotteita mm. festarialueille, terasseille, kylpylöihin, spa- ja allasosastoille, paljuihin – paikkoihin, joissa lasinsiruja ei kaivata.

Superglas-lasit on suunniteltu ammattikäyttöön ja niiden materiaali kestää erinomaisesti pesua: pesutestissä laseja verrattiin 500 pesukerran jälkeen uusiin, eikä pestyjen lasien kirkkaudessa havaittu poikkeamia uusiin laseihin verrattuna (DIN 10511). Lasien kristallifasetoitu pinta ehkäisee tehokkaasti naarmujen syntymistä, ja käytön helpottamiseksi laseihin on merkitty myös kaatoviivat. Superglas-lasit soveltuvat niin kylmien kuin kuumienkin juomien tarjoiluun.

Superglas-laseihin on mahdollista teettää logopainatus tehtaalla, minimitilausmäärä tällöin 250 kappaletta. Laadukkaat Superglas-lasit valmistetaan 100 % hiilineutraalisti Saksan vihreänä laaksona tunnetussa Odenwaldissa.