Lamb Weston

Lamb Weston on yksi maailman suurimmista laadukkaiden peruntatuotteiden valmistajista. Myyntialue kattaa yli 100 maata Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa ja Venäjällä. Lisäksi toimintaan kuuluu yhteisyritystoiminta Belaya Dacha Groupin kanssa. Foodservice-alalle suunnattuun tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima erilaisia pakasteperunatuotteita. Lisäksi merkittävä osa liiketoimintaamme on elintarvikealan raaka-aineratkaisujen toimitus.

Yritys

Lamb Weston on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä jo 25 vuoden ajan. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, tuotantotehtaat taas Hollannissa, Iso-Britanniassa sekä Itävallassa. Henkilöstöömme kuuluu noin 1400 työntekijää.

Tuotteet

Tutustu laajaan pakasteperunavalikoimaamme, ja valitse juuri sopiva tuote yllättääksesi asiakkaasi! Tarjoamme myös foodservice-alan ammattilaisille suunnattuja reseptejä ja inspiraatiota, jotta onnistut aina parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntäessä tuotteitamme.

Vastuullisuus

Vastuullinen tuotanto- ja hankintaketjumme varmistaa asiakkaillesi miellyttävän ruokailuelämyksen. Prosessimme on läpinäkyvä, ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä kehittääksemme vastuullisuuttamme entisestään. Teemme osamme vastuullisemman ja kestävän kehityksen mukaisen tulevaisuuden eteen, jotta voimme lopulta onnistua tässä tavoitteessa yhdessä. Mitä vastuullisuustoiminta tarkoittaa käytännössä? Tutustu kestävän kehityksen raportointiimme.