McCain Foods

McCain Foods perustettiin vuonna 1957, ja se on nykyään maailman suurin pakastettujen ranskalaisten ja perunaerikoisten valmistaja. Olemme 53 massa kuudella mantereella ja teemme yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ympäri maailmaa ja käytämme yli 6,5 miljoonaa tonnia perunaa vuosittain.

McCainin tuotteita löytyy tuhansista ravintoloista ja kaupoista yli 160 maassa - missä jokainen maailman neljäs ranskalainen peruna tulee McCainilta. Ranskalaisten perunoiden lisäksi McCain tuottaa myös muita elintarvikkeita, kuten välipaloja, aterioita ja vihanneksia sekä ruokakauppaan että ruokapalveluihin.

Herkulliset perunat

Olemme tunnettuja herkullisista ranskanperunoista, jotka tekivät yrityksemme yli 60 vuotta sitten tunnetuksi! Ja teemme niitä edelleen tänä päivänäkin. Ranskanperunat, perunat ja sipsejä (kuten joissakin maissa niitä kutsutaan) ovat täydellinen kumppani mihin tahansa ateriaan!

Meillä on valikoima erilaisia tuotteita, jotka vastaavat erilaisia makuja ja mieltymyksiä - mukaan lukien peruna tai bataatti, paistettu tai uunissa paistettu tai mikroaaltouuni, suora tai rypistynyt, ohut leikkaus tai paksu leikkaus ja peruna kuorella tai ilman. Mitä pidät?

Perunaluomukset

Me rakastamme perunoita! Voimme muuttaa tämän monipuolisen tuotteen hämmästyttäviin muotoihin – uuniperunoiksi, lohkoiksi, paahdetuiksi, kroketeiksi, muussiksi, ristikoiksi, spiraaleiksi, pannukakuiksi, rösteiksi, hymyileviksi, Tater Toteiksi, paloiksi, ja tässä vain muutama esimerkki!

Maukkaat sorminsyötävät

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa ateria tai ottaa ennen sitä maukas alkupala. Meillä on laaja valikoima erilaisia alkupaloja niin vähittäis kuin suurkeittiöpuolella – mukaan lukien sipulirenkaat, chili cheese nugetit, mozzarellajuustotikut, täytetyt jalapenot ja niin paljon enemmän!

Ihastuttavat jälkiruuat

Vohvelivalikoimamme on täydellinen tapa päättää ateria vohvelilla missä on päällä hedelmiä, kermaa tai vaikka molempia!

Tuotekategoria: Kaikki