Myllärin

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on kotimainen viljatalo, Suomen suurin luomuviljan jalostaja ja kauratuotteita jo yli 30 maahan vievä perinteikäs perheyritys. Kehitämme, markkinoimme ja myymme erilaisia viljatuotteita kuluttajille, suurtalouksille, leipomoille ja teollisuudelle. Lähellä kasvatettu, suomalainen vilja on perusraaka-aineemme, josta valmistetaan jauhoja, hiutaleita, puuroaineksia, myslejä, muroja ja ateria-aineksia. Luomutuotteita olemme valmistaneet jo yli 20 vuotta ja nykyisin olemme Suomen suurin luomuviljan jalostaja.

Vastuullisesti viljasta

Meille on ollut aivan alusta saakka selvää, että voimme menestyä vain turvallisilla ja laadukkailla tuotteilla sekä luontoa ja ihmisiä arvostavalla toiminnalla. Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat olleet meille tärkeitä asioita jo paljon ennen, kuin niistä tuli trendi. Tänä päivänä vastuullisuus on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista ja se ohjaa vahvasti toimintaamme.

Ympäristöystävällisyys on tärkeä osa vastuullisuutta ja se näkyy mm. siinä, että vuodesta 2020 alkaen myllyprosessimme on täysin hiilineutraali. Kaikissa tuotantolaitoksissamme käytetään vain vihreää sähköä ja Vaasassa myös omassa biovoimalaitoksessa kaurankuorijätteestä valmistettua lämpöenergiaa.

Myös pakkausmateriaalivalinnoissa huomioimme ympäristönäkökohdat. Kaatopaikkajätettä myllyissämme syntyy erittäin vähän, sillä viljanpuhdistuksessa syntyvä jäte on energiajätettä, ja pakkausmateriaalit hyödynnetään kartonkikierrätyksessä tai energiajätteenä.

Tuotekategoria: Kaikki