Myllyn Paras

Kotimaisen pastan taitaja - vuodesta 1928

Myllytuotteiden laaja valikoima sisältää pastat, jauhot, hiutaleet, leseet sekä suurimot. Laadukkaista tuotteistamme saat raaka-aineet niin ruoanlaittoon kuin leivontaan suurkeittiössä. Tunnetuimpia pastatuotteitamme ovat Myllyn Paras Makaroni sekä Myllyn Paras Raketti Spagetti, jotka valmistetaan omilla perinneresepteillämme.

Myllymme jalostaa vuosittain noin 75 000 tonnia viljaa ja tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan aina kotimaista viljaa. Valtaosalle myllytuotteistamme on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisista raaka-aineista ja työstä.

Helppokäyttöiset pakastetuotteet

Laaja pakastetuotevalikoima sisältää levykakut- ja piirakat, kahvi- ja ruokaleivät, pakastetaikinat, riisi- ja perunapiirakat sekä pasteijat. Valikoimastamme tilaat myös sesonkituotteet kuten joulun perinteiset tähtitortut sekä Runebergin päivän ja laskiaisen tarjottavat.

Pakastetuotevalikoima tarjoaa niin paistettavia kuin sulatusvalmiita tuotteita. Sulatusvalmiit tuotteet tunnistat helposti myös tukussa kelta-valkoruudullisesta myyntierälaatikosta sekä pyöreästä Tarjoilutuoreet -logosta.

Laajasta valikoimastamme saat maistuvat tarjottavat niin kahvilan vitriiniin kuin kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä ja niillä onnistut varmasti!

Ympäristönäkökulma

Pitkäaikainen tavoitteemme on ollut fossiilisten polttoaineiden käytön lopettaminen ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen nollatasolle. Tuotantolaitoksemme Hyvinkäällä kehittävät jatkuvasti kotimaisten raaka-aineiden ja energian käytön tehostamista. Kiinnitämme myös huomiota biojätteen syntymiseen sekä jäteveden laatuun. Myllyllä on vuodesta 2007 toiminut kaurankuorta bioenergiana käyttävä polttolaitos, joka tuottaa prosessihöyryä, kuumaa vettä ja vastaa lämmityksestä. Ylijäävän energian toimitamme Hyvinkään Lämpövoima Oy:n kaukolämpöverkkoon. Pakastetehtaan biojäte kierrätetään ja vuodesta 2015 käyttöönotettu biokaasu vähensi kasvihuonepäästöt nollaan.

Pohjoismaisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa olemme sijoittuneet viime vuosien ajan kymmenen vastuullisimman suomalaisen brändin joukkoon.

Tuotekategoria: Kaikki