Naapurin maalaiskana

Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kahdeksan sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Meille on tärkeää, että koko ketju on keskittynyt maantieteellisesti pienelle alueelle, sillä näin saamme pidettyä eläinkuljetusten pituudet kurissa. Kaikki tuotteemme ovat jäljitettäviä aina tilalle asti ja pakkauksistamme löytyy selkeät tilamerkinnät.

Maku aina edellä

Puhtaat, aidot maut ja korkea lihapitoisuus ovat meille kaikki kaikessa. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 % ja tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera. Tavoitteemme on tuoda markkinoille vaatimattomasti vain parasta kanaa.