Naapurin maalaiskana

Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kymmenen sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Meille on tärkeää, että koko ketju on keskittynyt maantieteellisesti pienelle alueelle, sillä näin saamme pidettyä eläinkuljetusten pituudet kurissa. Kaikki tuotteemme ovat jäljitettäviä aina tilalle asti ja pakkauksistamme löytyy selkeät tilamerkinnät.

GMO- ja antibioottivapaata kanaa

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen millä Naapurin Maalaiskanat ruokitaan. Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, pysyvät ne terveinä koko elinkaarensa ajan eikä niitä tarvitse lääkitä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat antibiootti- ja GMO-vapaita. GMO-vapaa lihantuotantotapa tarkoittaa, että kanojen ruokinnassa ei ole käytetty lainkaan geenimanipuloitua rehua vaan ravinto koostuu luonnollisista raaka-aineista, kuten lähipelloilta kerätystä vehnästä ja kaurasta. Naapurin Maalaiskana on luomun ohella ainoa GMO-vapaan kananlihan tuottaja Suomessa.

Laadukasta lihaa lautasille

Puhtaat, aidot maut ja korkea lihapitoisuus ovat meille kaikki kaikessa. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 % ja tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera.

Tuotekategoria: Kaikki