NATURLI’

NATURLI’ on brändi meille kaikille, jotka haluamme syödä kestävästi. Olemme työskennelleet jo vuodesta 1988 kehittääksemme parhaita 100 % kasviperäisiä vaihtoehtoja liha- ja maitotuotteille.

NATURLI’ haluaa olla paljon muutakin, kuin vain brändi: haluamme vaikuttaa ja olla osallisena tekemässä maapallosta paremman paikan kestävän kehityksen avulla. Uskomme, että suurin muutos saadaan aikaiseksi, kun me kaikki teemme hieman töitä tämän eteen. Ei niin, että pieni osa ihmisistä tekee paljon. Tämä tarkoittaa, että jos me NATURLI’-tuotteiden avulla saamme ihmisiä syömään vähän enemmän kasvisperäisiä tuotteita ja vähemmän lihaa, sillä on iso vaikutus ympäristöön ja ilmastoon!

Jotta saamme enemmän ihmisiä mukaan, meidän pitää tehdä helpoksi näiden pienien positiivisten muutosten tekeminen. Siksi olemme kehittäneet tuotteita, jotka tekevät tämän kaikille helpoksi. NATURLI’-tuotteiden avulla on helppo tehdä lempiruokiamme kasviperäisiä vaihtoehtoja käyttäen. Tarjoamme tuotteita, joiden mausta ei ole tingitty yhtään, tuskin huomaat eroa! Kasviperäisten tuotteiden täytyykin maistua yhtä hyvältä kuin lihatuotteiden, ellei jopa paremmalta!

Be the change!

Lue lisää täältä.