Pakkasmarja

Pakkasmarja on rehti marjanviljelijöiden omistama marjayritys, jonka tehtävänä on tuoda kaikille suomalaisille väriä elämään kotimaisten, turvallisten ja terveellisten marjatuotteiden muodossa vuoden jokaisena päivänä.

Pakkasmarjan voima on marjanviljelijöissä ja yritys onkin ottanut sydämen asiakseen suomalaisen marjanviljelytyön jatkuvuuden turvaamisen. Pakkasmarjalle vastuullisuus on yksi ydinarvoista ja yritykselle onkin tärkeää tehdä yhteistyötä vain vastuullisten toimijoiden kanssa sekä valvoa, että kaikki toimitusketjussa pärjäävät ja voivat hyvin.

Pakkasmarjan tuotevalikoima koostuu kotimaisista puutarha-, metsä- ja luomumarjoista sekä marjasekoituksista ja marjajalosteista. Kotimaisten marjojen valikoimaa täydentävät ulkomaiset laadukkaat pakastemarjat. Pakkasmarjan tuotteita on saatavilla erikokoisissa kuluttajapakkauksissa sekä suuremmissa ammattilaisille suunnatuissa pakkauskoissa.

Pakkasmarja panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja onkin tuonut markkinoille uudenlaisen MARJA-jäätelön, joka sisältää huikeat 72 % marjaa. MARJA-jäätelön koostumus on kuohkean kermainen ollen kuitenkin täysin maidoton, vegaaninen ja gluteeniton. Ihana herkku, joka sopii lähes kaikille. Jäätelö sopii herkutteluun sellaisenaan, mutta kruunaa myös monenlaiset jälkiruoat.

Tuotekategoria: Kaikki