Parmareggio

PARMAREGGIO on Parmigiano Reggiano-parmesaanin markkinajohtaja Italiassa. Yrityksen toiminnan perustana ovat perinteet, korkea laatu sekä tuoteinnovaatiot.

Parmigiano Reggiano, ”juustojen kuningas”, valmistetaan edelleen täsmälleen samoin kuin syntymänsä aikoihin, 900 vuotta sitten: samoilla luonnollisilla ainesosilla ja samoin menetelmin. Alkuperäalue on myös ratkaiseva tekijä tuotannossa: vain tarkoin määritellyt pohjoisen Italian alueet valmistavat maidosta Parmigiano Reggiano-juustoa.

Parmigiano Reggiano on kova ja pitkään kypsytetty juusto, joka sisältää runsaasti proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita ja on valmistusprosessinsa myötä luontaisesti laktoositon. Se on myös gluteeniton, säilöntäaineeton sekä lisäaineeton.

Sisältämiensä välttämättömien aminohappojen ansiosta se on nopeasti imeytyvää, ja sen sisältämät entsyymit tekevät siitä myös erittäin helposti sulavaa.

Parmareggio tarjoaa laajan ja korkealaatuisen tuotevalikoiman erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Myös luomuvaihtoehtoja on saatavana. Aktiivisen kehitystyön tuloksena jo nyt monipuolinen valikoima laajenee jatkuvasti tuoden markkinoille uusia, luovia ideoita sekä innovaatioita.

Parmareggion tuotteissa yhdistyvät juuston valmistuksen vuosisatojen kokemus sekä nykyajan tarpeet.

Parmareggio valvoo tuotantoketjuunsa kuuluvia maatiloja ja meijereitä edellyttäen yhteistyökumppaneiltaan ympäristönsuojelun ja eläinten hyvinvoinnin kunnioittamista.

Lue lisää täältä.