Peas of Heaven

Missiomme Peas of Heavenillä on tehdä kasvispainotteisemman ruokavalion muodostamisesta helpompaa. Siksi me valmistamme herkullisia vegaanisia tuotteita, jotka ovat hyviä sekä maistuvia vaihtoehtoja lihalle. Voit näppärästi vaihtaa annoksesi lihan Peas of Heavenin herneproteiinivaihtoehtoon ja kas, hiilijalanjälkesi pieneni uhraamatta erinomaista makua!

Tuotteemme näyttävät herkullisilta, mutta maistuvatko ne todella yhtä hyvältä kuin liha? Itse asiassa kyllä.

Peas of Heaven sai alkunsa satavuotisen perheyrityksen pohjalle, joka aiemmin oli tunnettu herkullisista makkaroistaan ja leikkeleistään. Kun perheen seuraava sukupolvi siirtyi yrityksen ohjaimiin, he päättivät tehdä täyskäännöksen planeettamme puolesta. Uusi sukupolvi myös oivalsi, että moni meistä rakastaa lihaa. Niinpä he keräsivät kaiken tietotaitonsa herkullisten lihatuotteiden valmistamisesta ja päättivät käyttää sitä erinomaisten kasviproteiinituotteiden valmistamiseen.

Yksi tärkeä tekijä onnistuneessa lopputuloksessa on se, että uusi sukupolvi on vegaanisten tuotteiden valmistuksessa hyödyntänyt nimenomaan aiemmin lihatuotteiden kanssa käytettyjä tekniikoita. Kun ne nyt yhdistetäänkin herneproteiinituotteiden valmistukseen, on luotu ainutlaatuisen herkullinen valmistusprosessi, josta syntyy erinomainen lopputulos. Näin vegaaniset makkaramme, nakkimme sekä burgeripihvimme ovat onnistuneet saavuttamaan kattavan fanikunnan niin vegaaneista, flexaajista kuin myös paatuneimmista lihan rakastajista. Tuosta merkityksellisestä alusta lähtien yrityksemme on kasvanut moderneja ruoanvalmistusmekanismeja käyttäväksi yritykseksi, joka haluaa kehittyä ja kehittää uutta koko ajan. Me etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja makuja valmistaa herneproteiinista yhä parempaa ja maukkaampaa.

Tuotteemme sopivat osaksi myös ravintoloiden tarjontaa, kun menusta halutaan muokata monipuolisempi myös heille, jotka haluavat valita lihattoman vaihtoehdon lautaselleen luopumatta aidosta lihan mausta. Yhdessä kumppaneidemme kanssa me sitoudumme rakentamaan annos annokselta parempaa maailmaa ja terveellisempää sekä herkullista huomista. Kysy, niin vastaamme ilolla kysymyksiisi aiheen tiimoilta. 2019 tapahtuneen täyskäännöksemme jälkeen makkaroitamme on toimitettu jopa Michelin-ravintoloihin!

Tutustu lisää Peas of Heavenin tuotteisiin!