Giovanni Rana

Laatu on valinta – paras valinta

Italialainen PASTIFICIO GIOVANNI RANA on maailman johtava täytetyn tuorepastan valmistaja – tänä päivänä jo yli 60 maassa. Kuuden vuosikymmenen ajan se on valloittanut uusia pastan ystäviä ympäri maailmaa.

Täytetyn tuorepastan lisäksi Giovanni Ranan valikoimiin kuuluu valmisaterioita, tuorepastaa ja -gnoccheja sekä valmiita tuorekastikkeita. Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä innovatiivisten makuyhdistelmien kanssa luovat ainutlaatuisia makuelämyksiä.

Myös HoReCa-tarjontaa on laajennettu ja valikoima on kehitetty tyydyttämään vaativienkin asiakkaiden toiveet. Se sisältää sekä klassisia ja ajattomia italialaisia reseptejä että uusia, luovia ideoita.

”Jotta voimme luoda tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien toiveita ja tarpeita menestyksekkäästi, olemme avoimia alati uusille ideoille. Siksi käymme läpi ja seulomme säännöllisesti uusia makuelämyksiä. Ideoidemme muokkaamiseksi arvioimme ja päivitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme. Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä ’Rana-perheemme’ motivoituneiden ihmisten kanssa muodostavat arvokkaimman voimavaramme.”

Huolella valitut vihannekset valmistetaan itse ja tuotteissa käytettävät juustot työstetään kokonaisista juustokiekoista. Käytettävä liha hankitaan vain kokonaisina paloina ja se käsitellään omissa tuotantolaitoksissa, jotta sen laad