Robert Paulig Roastery

Robert Paulig Roastery on yli 30-vuotias pienpaahtimo Porvoon Tolkkisissa, joka on palkittu mm. Suomen Paras Paahtimo -tunnustuksella. Pienpaahtimokahvi on paahdettu vastuullisesti itsetuotetulla aurinkoenergialla ja biokaasulla. Ekologisuus on paahtimolle tärkeä arvo ja kesällä 2022 paahtimosta tuli hiilineutraali ja se sai CarbonNeutral®-sertifikaatin.

Robert Paulig Roasteryn Notes of Nature -kahvit ovat saaneet inspiraationsa kahvipaahtimoa ympäröivästä luonnosta.

Kuulas

Kuulas on kypsän viikunan vivahteilla leikittelevä raikas ja makeahko pienpaahtimokahvi. Se on vaaleahko keskipaahtoinen kahvi, joka toimii upeasti suodatinkahvina, mutta myös trendikkäänä vaaleana espressona.

Paahtoaste: 2/5

Kipinä

Kipinän tavoin tämäkin kahvi on vahva ja paahteinen, mutta maussa on kuitenkin tasapainottavaa makeutta. Vivahteiltaan se on pähkinäinen kahvi, josta syntyy voimakkaampi espresso tai täyteläinen ja pehmeä suodatinkahvi. Tämä kahvi toimii upeasti maidon kanssa.

Paahtoaste: 3/5

Korpi

Korpi on tumma, vahva ja kuitenkin tasapainoinen kahvi, josta löytyy kevyitä marjaisia vivahteita. Tästä tummapaahtoisesta kahvista saa täydellisen suodatinkahvin tumman paahdon ystäville tai perinteisemmän espresson, joka sopii nautittavaksi niin kaurajuoman kuin maidonkin kanssa.

Paahtoaste: 4/5

Ulappa

Uusi ja upea Ulappa on äärimmäisen pehmeä ja voimakas pienpaahtimoespresso, joka kahviloilta ja ravintoloilta on puuttunut. Kuin meren ulappa, tämä espresso on voimakas ja pehmeä samaan aikaan. Tämän espresson mausta löytyy saksanpähkinän nyansseja sekä tummaa suklaisuutta.

Paahtoaste: 4,5/5