Softlin

SOFTLIN – pienellä valinnalla on suuri merkitys

Lautasliina ei ole vain pala paperia. Se on osa kokemusta, tarinaa ja kokonaisuutta – yksityiskohta, jolla on merkitystä.

Lautasliina tuo lisäarvoa liiketoimintaan. Personoituna, hyvin suunniteltuna ja vastuullisesti toteutettuna se on tuottava sijoitus kohti vahvempaa brändiä ja viimeisteltyä asiakaskokemusta. Näin kustannus muuttuu sijoitukseksi.

Jokainen ravintola haluaa, että asiakas tuntee olonsa hyväksi ja palaa takaisin. Asiakkaan kokemukseen vaikuttaa kokonaisuus. Kun odotukset toteutuvat ja kun jokainen aisti saa osansa – maut, tuoksut, visuaalisuus ja tunne, silloin olo on hyvä ja hän palaa takaisin.

Yksilöllisyyttä alusta loppuun, palvelusta tuotteeseen

Vastuullista tuotantoa, personoituja ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua!

Softlin lautasliinat valmistetaan Porissa vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Lähituotanto varmistaa läpinäkyvän tuotantoketjun ja vähentää hiilijalanjälkeä. Tarpeen mukaan mukautuvat valmistuserät varmistavat, että luonnon resursseja käytetään viisaasti ja asiakkaan rahoja kustannustehokkaasti.

Personoidut lautasliinat ja aidosti yksilölliset ratkaisut ovat tärkeä osa brändin näkyvyyttä ja sen todeksi tekemistä. Personoidut liinat annoskuvien yhteydessä sosiaalisessa mediassa tuovat brändille merkittävää näkyvyyttä.

Meille jokainen asiakas on iso ja merkittävä ja ansaitsee henkilökohtaisen palvelun ja aidosti yksilöllisen asiakaskokemuksen.

Lue lisää täällä.

Tuotekategoria: Kaikki